18.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ατομικό πρόγραμμα για Γεντβάι και Βαγιαννίδη ενόψει Παναιτωλικού

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
14.09.2023 | 15:10

INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (16/09, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην έχει στη διάθεσή του τον Γεντβάι και τον Βαγιαννίδη που έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν όσον αφορά τον Σεπτέμβριο και η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφει, με την Stoiximan Super League να είναι εξ αυτών.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να διατηρήσει το απόλυτο (έχει 2 νίκες στα ισάριθμα ματς που έχει δώσει μέχρι στιγμής) αντιμετωπίζοντας στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (16/09, 20:30, COSMOTE SPORT 1 HD, LIVE από SPORT24), με τους πράσινους να ανεβάζουν στροφές όσο πλησιάζουμε τη σέντρα της αναμέτρησης.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με πρωϊνή προπόνηση στο “Γεώργιος Καλαφάτης”, με τους Γεντβάι και Βαγιαννίδη να ακολουθούν από την πλευρά τους ατομικο πρόγραμμα.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους που δήλωσαν παρόντες, ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

σχετικα αρθρα

Ο Αλαφούζος στο BBC Sport: “Ο Παναθηναϊκός είναι καθήκον μου, δεν επέλεξα τη χρεοκοπία, πρέπει να καταπολεμηθεί η διαφθορά”

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό