20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ατμόσφαιρα… Τούμπας στο κέντρο του Μπριζ από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πραγματική… τρέλα επικρατεί στο κέντρο του Μπριζ από τους χιλιάδες  οπαδούς που βρίσκονται για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Βελγική ομάδα. Οι φίλαθλοι των «ασπρόμαυρων» έχουν κάνει το κέντρο της πόλης… Θεσσαλονίκη πανηγυρίζοντας προτού καν ξεκινήσει η αναμέτρηση της ομάδας τους κόντρα στην Μπριζ.

Οι Έλληνες έχουν δώσει εμφατικά το παρών και δεν έχουν πτοηθεί οι όσοι θα αναγκαστούν να μην παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα από το γήπεδο, μιας και η ομάδα της Μπριζ αρνείται όπως έγινε γνωστό να δώσει τα 8.000 εισιτήρια στους Έλληνες οπαδούς που ταξίδεψαν ως εκεί  για να δουν την αναμέτρηση από κοντά.

Έτσι λοιπόν θα το γιορτάσουν από… έξω και μάλιστα αυτό φαίνεται να μην τους ανησυχεί και καθόλου. Από νωρίς της Πέμπτης (11/4) οι φίλαθλοι του «δικεφάλου» έχουν ξεχυθεί στους δρόμους και γιορτάζουν με συνθήματα για τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ και την αρμάδα του Λουτσέσκου, δίνοντας έτσι την ώθηση τους από μακριά για την πολυπόθητη νίκη που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε μια ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει μια πολύ κρίσιμη «μάχη» και η στήριξη των οπαδών του είναι αναγκαία, μιας και σίγουρα θα βοηθήσει στο μέγιστο για το καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην «σκληρή» ομάδα των Βέλγων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό