18.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2 και Αντβέρπ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα της Φέγενορντ μέσα στην Ισπανία για τη 2η αγωνιστική στο Champions League. Ανατροπή και 3-2 για τους “ροχιμπλάνκος”, που είδαν τον Αντουαν Γκριεζμάν να πετυχαίνει γκολάρα με ανάποδο “ψαλίδι” και τον Μοράτα να σκοράρει δυο φορές. Με “super” δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε τρία γκολ, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αντβέρπ (3-2). Δυο τέρματα ο Σικάν – Χαμένο πέναλτι ο Αντερβάιλερ στο 90+7′.

Με τη νίκη της επί της Φέγενορντ (3-2) η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε τους 4 βαθμούς στον 5ο όμιλο του Champions League, προσπερνώντας τους Ολλανδούς (3 βαθμοί) μετά από δυο αγωνιστικές. Στο άλλο ματς που έκανε “σέντρα” στις 19:45, η Σαχτάρ Ντόνετσκ πέρασε με το ίδιο σκορ από την έδρα της Αντβέρπ κι έφτασε τους 3 βαθμούς στον 8 όμιλο, αφήνοντας στο… μηδέν τους Βέλγους μετά από δυο ματς.

Αντβέρπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 2-3

Η Αντβέρπ μπήκε με το… πόδι στο γκάζι στο ματς και ευτύχησε να ανοίξει το σκορ απέναντι στην Σαχτάρ μόλις στο 3′. Μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Βερμέρεν έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Μούγια, ο οποίος απέφυγε έναν αντίπαλο και πλασάρει για το 1-0

Το παιχνίδι απέκτησε πολύ καλό ρυθμό, αφού η Σαχτάρ Ντόνετσκ ανέβασε “στροφές” και δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση, χωρίς να τα καταφέρει. Η Αντβέρπ ήταν αυτή που έφτασε στο 2-0 πριν βγει το πρώτο μέρος. Στο 34′ και σε αντεπίθεση για τους Βέλγους, ο Μπαλίκουσα πρόλαβε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα και κάνει το 2-0 έξω από την περιοχή.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Σαχτάρ Ντόνετσκ κατάφερε να μειώσει σε 2-1, έχοντας δοκάρι και αλλά γκολ στο ίδιο λεπτό (48′), με τον Σικάν να σκοράρει. Οι Ουκρανοί πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση και στην ανατροπή του σκορ. Στο 71′ ο Ρακίτσκι έφερε το ματς στα ίσα, ενώ πέντε λεπτά μετά ο Σοκάν πέτυχε το δεύτερο του τέρμα στο ματς, κάνοντας το 2-3. Η Αντβέρπ δέχθηκε κι άλλες φάσεις στην εστία της,  πίεσε για το γκολ και στο 90+7′ άγγιξε την ισοφάριση. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Αντερβάιλερ έστειλε την μπάλα άουτ, με τη λήξη του αγώνα να ακολουθεί.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Φέγενορντ 3-2

Το πρώτο ημίχρονο ήταν.. μοιρασμένο. Η Φέγενορντ “πάτησα” πολύ καλά στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης και άνοιξε το σκορ 7′ με ένα τυχερό τέρμα. Ο Ουέντα δέχθηκε την κάθετη πάσα και πλάσαρε, ο Όμπλακ βγήκε νικητής στο τετ-α-τετ, όμως η μπάλα χτύπησε στον Ερμόσο που έκανε τάκλιν και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης “ξύπνησε” και πέντε λεπτά μετά έφτασε στην ισοφάριση, με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Ο Βίφερ έκανε το τάκλιν για να ανακόψει την κάθετη προς τον Γκριεζμάν, όμως η μπάλα κατέληξε στον Μοράτα που με πλασέ έκανε το 1-0. Το γκολ “εγκρίθηκε” από το onfield review που έκανε ο διαιτητής.

Το πρώτο μέρος, είχε άλλα δυο γκολ. Η Φέγενορντ έφτασε στο 1-2, με το πλασέ του Χάντσκο στο 34′, για να έρθει ο Γκριεζμάν στο 45+4′ και να κάνει το 2-2 με ανάποδο “ψαλίδι”.

Έχοντας πάρει… φόρα από το υπέροχο γκολ της ισοφάρισης, η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε στην ανατροπή του σκορ στο 47′, με το δεύτερο τέρμα του Μοράτα στην αναμέτρηση (3-2 το τελικό σκορ). Στην τελευταία φάση του ματς (90+6′) ο Όμπλακ έκανε μια μεγάλη επέμβαση σε κοντινό σουτ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό