20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ατλέτικο Μαδρίτης: Γκριεζμάν και Μοράτα είναι το πιο «καυτό» δίδυμο στην Ευρώπη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θεωρείται μία «αμυντικογενής» ομάδα στα χέρια του Ντιέγκο Σιμεόνε, ωστόσο αυτό έχει αλλάξει τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, Αντουάν Γκριεζμάν και Άλβαρο Μοράτα φαίνονται… ερωτευμένοι με τα αντίπαλα δίχτυα και οι αριθμοί το αποδεικνύουν!

Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν με 2-1 της Αλμερία και κατάφεραν να «ψαλιδίσουν» τη διαφορά από την πρωτοπόρο της La Liga Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα ανέβηκαν στην 3η θέση προσπερνώντας την Μπαρτσελόνα. Με το πέρασμα των χρόνων η ομάδα του «Τσόλο» θεωρείται ως μία από τις πιο… αντιεμπορικές και λιγότερο απολαυστικές στο μάτι και αυτό ίσχυε σύμφωνα με την στατιστική.

Δυσκολευόταν πολύ να σκοράρει, δεχόταν δύσκολα γκολ, όμως αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει αυτήν την αγωνιστική περίοδο (2023/24) και η Ατλέτικο Μαδρίτης σκοράρει… κατά ριπάς. Ο Άλβαρο Μοράτα σκόραρε με υπέροχο τρόπο κόντρα στην Αλμερία και έφτασε τα 13 γκολ στη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, όσα έχει και ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Έτσι, οι δυο τους αποτελούν το πιο «καυτό» επιθετικό δίδυμο στην Ευρώπη, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη «δυάδα» με τόσα πολλά τέρματα. Η Ατλέτικο έχει πετύχει συνολικά 32 γκολ στο πρωτάθλημα και μόνο η Ρεάλ και η Τζιρόνα έχουν περισσότερα (34), με τους «ροχιμπλάνκος» παράλληλα να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο από την «Βασίλισσα».

Μπορεί, άραγε, η Ατλέτικο να βασιστεί στην επίθεσή της και ο Σιμεόνε να την καθοδηγήσει σε ένα ακόμη πρωτάθλημα και σε έναν ακόμη τίτλο; Οψόμεθα…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό