20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ατζούν: «Ήμουν ο μεσάζων στο deal Αλαφούζου – Τερίμ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο mr. «Survivor», παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοδελίδα «bosslardunyasi.com» και μίλησε για την πρόσληψη του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό, την επικοινωνία που είχε με τον ιδιοκτήτη του «τριφυλλιού», Γιάννη Αλαφούζο, ενώ έκρινε και το έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί:

«Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Φατίχ Τερίμ είναι πολύ στενοί φίλοι. Με τον Γιάννη Αλαφούζου έχουμε συνεργαστεί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το πρόγραμμα Survivor, εδώ και έξι χρόνια. Αλλά δεν έχουμε άλλη συνεργασία εκτός από αυτό.

Το όνομα του Τερίμ το ανέφερα σε μία συνάντηση που είχα με τον Αλαφούζο. Ναι, ήμουν ο ενδιάμεσος στη συμφωνία τους. Η συζήτηση τους πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Με το αποτέλεσμα να έχουμε γίνει και οι τρεις συνεργάτες. Είμαι χαρούμενος εάν είχα μερίδιο στη συμφωνία ενός τόσο επιτυχημένου προπονητή, όπως ο Φατίχ Τερίμ.

Στον Ατζούν έγινε ερώτηση για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τις αντιδράσεις του κόσμου με τον ίδιο να απαντά:

«Πέρυσι, ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής χάνοντας διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών. Φέτος, όντως είναι δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός έχει να κατακτήσει το πρωτάθλημα για 14 χρόνια.

Δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και τερμάτισε τέταρτος στον όμιλο του Europa League. Έχασε από τη Μακάμπι Χάιφα, που δεν λειτουργεί ομαλά εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που διψάει για επιτυχία».

Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Επειδή αυτό είναι το ζητούμενο, δεν είναι παράξενο που ο Αλαφούζος στράφηκε στον Φετίχ Τερίμ, ο οποίος έχει πετύχει στην καριέρα του και έχει αποδείξει ποιος είναι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό