16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ατελείωτο πάρκινγκ οι δρόμοι σε Αθήνα και Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αθήνα των γιορτών έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο… πάρκινγκ για τα οχήματα που αυτή την ώρα βρίσκονται στους δρόμους καθώς η κίνηση τώρα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Οι οδηγοί είναι στα…κάγκελα από νωρίς το μεσημέρι καθώς σχεδόν όλες οι μεγάλες οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας έχουν εικόνα «εμφράγματος»!

Η κίνηση στους δρόμους είναι εφιαλτική για τους οδηγούς και τους επιβάτες των οχημάτων. Το απόγευμα της Παρασκευής (22/12), μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται – σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Αστυνομία- στους εξής δρόμους:

Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη – έξοδος καθώς και από Λένορμαν έως Αχαρνών)Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών – είσοδος)Λ. Κηφισού (άνοδος)ΑχαρνώνΑλεξάνδρας (κάθοδος)Μεσογείων (στο ύψος της Αγίας Παρασκευής)Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη στο ύψος Καισαριανής)Λ. Κηφισίας (άνοδος –  τμηματικά)Λ. Κηφισίας (κάθοδος –  από Αττική Οδό έως Εθνικής Αντιστάσεως)Βασ. Σοφίας (κάθοδος) Βασ. Κωνσταντίνου (κάθοδος)Λ. Συγγρού (άνοδος – από Λαγουμτζή)ΑκαδημίαςΠανεπιστημίουΣταδίουΑχιλλέως / Μάρνη (προς πλατεία Καραϊσκάκη)Λ. ΚύμηςΛ. Σπύρου Λούη (προς Κύμης)Λ. Παλαιολόγου / ΠαπανικολήΛ. Βουλιαγμένης (τμηματικά)Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη – ρεύμα προς Πειραιά και από Άγιο Κοσμά έως λεωφόρο Καλαμακίου)Αττική Οδός

: Glomex

Ειδικότερα, στην Αττική Οδό, οι καθυστερήσεις παραμένουν για πάνω από μισή ώρα. 

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: Άνω των 30΄από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης, Περιφερειακή Υμηττού 20΄-25΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Μεταμόρφωσης.Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 15΄-20΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. https://t.co/0H3y7onvky

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) December 22, 2023

«Κόκκινος» και ο Πειραιάς

Επίσης, την ίδια ώρα, και οι χάρτες της Google αποτυπώνουν με παραστατικό τρόπο το πόσο «φρακαρισμένοι» είναι οι δρόμοι της Αθήνας αυτή την ώρα. Το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί στο χάρτη της Αττικής, δείχνοντας καθαρά ότι πολλοί δρόμοι σε Αθήνα αλλά και Πειραιά, είναι απροσπέλαστοι λόγω της αυξημένης κυκλοφορίας των οχημάτων.

Εξάλλου, μην ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων ενώ χιλιάδες πολίτες είναι στους δρόμους είτε για να κάνουν τα ψώνια τους είτε γιατί φεύγουν αυτή την ώρα από τις δουλειές τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό