27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αταμάν: «Παίξαμε τέλειο μπάσκετ – Είχαμε την αύρα από τον κόσμο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR «υπέταξε» τη Φενέρμπαχτσε (73-57) και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four της Euroleague για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια. Στο «τριφύλλι» πανηγυρίστηκε έξαλλα το εισιτήριο του τελικού, με τον Εργκίν Αταμάν να λέει στο παρκέ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «ένα ακόμη».

Την ίδια στιγμή στην μεικτή ζώνη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «ντύθηκε» δημοσιογράφος κι άρχισε την… ανάκριση στον αδελφό του, Κώστα. Παράλληλα, ο Εργκίν Αταμάν μιλούσε για το παιχνίδι της ομάδας του και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε έπαιξε τέλειο μπάσκετ και πως με την αύρα του κόσμου που κατέκλυσε την «Uber Arena» άξιζαν την θέση στον τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR: 

Για το ματς: «Είχαμε την αύρα από τον κόσμο και αυτά αξίζουν παραπάνω από 20 πόντους. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και είχαμε λύσεις για να νικήσουμε τη Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε τέλειο μπάσκετ σήμερα. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα».

Για την εξαιρετική δουλειά στην άμυνα: «Σήμερα έβαλα κάποιους αμυντικογενείς παίκτες. Το ένστικτο στο κοουτσάρισμα με κάνει να παίρνω τέτοιες αποφάσεις σε τέτοια ματς και να ρίχνω παιδιά όπως ο Καλαϊτζάκης, ο Αντετοκούνμπο και ο Σλούκας. Κάνανε εξαιρετική δουλειά. Από ένστικτο άλλαξα την ομάδα στο δεύτερο μέρος και όλα πήγαν καλά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό