23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αταμάν: «Να χρησιμοποιήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τρίτο σερί εντός έδρας ματς στη Euroleague, καθώς υποδέχεται τη Βαλένθια. Ο Εργκίν Αταμάν, μίλησε για το ματς με τις «νυχτερίδες», αλλά και το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Είναι μια πολύ καλή ομάδα, παίζει επιθετικά. Είναι η κορυφαία ομάδα αμυντικά στην Ευρωλίγκα μέχρι τώρα. Δύσκολο ματς. Να χρησιμοποιήσουμε το πλεονέκτημα της έδρας, όπως το κάναμε την περασμένη εβδομάδα. Χρειάζεται να παλέψεις σε αυτά τα εντός έδρας ματς για να φτάσεις στη νίκη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς για να κερδίσουμε. Κάθε ματς μετρά στην Ευρωλίγκα. Πέρασε η προηγούμενη βδομάδα που πήραμε τη νίκη.

Δεν παίζει τόσο γρήγορα η Βαλένθια. Θέλει να ελέγξει το ρυθμό. Έχει καλούς παίκτες στη ρακέτα, όπως ο Ντέιβις. Επίσης έχει νέους Ισπανούς παίκτες που παίζουν πολύ επιθετικά. Παίζουν με αυτοπεποίθηση.

Όλοι απολαμβάνουν να είναι στο ΟΑΚΑ. Είναι σαν να έχουμε έκτο παίκτη στο παρκέ. Ελπίζω πως και αύριο θα είναι το ίδιο. Οι φίλαθλοι μας είναι πολύ σημαντικοί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό