19.5 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Αταμάν: «Ήθελα Μπομπουά και Μπράιαντ στον Παναθηναϊκό, θα πάρουμε δυο-τρεις αστέρες»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Εργκίν Αταμάν στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξής του στο «BeINsports» επιβεβαίωσε ότι ήθελε Μπομπουά και Μπράιαντ στον Παναθηναϊκό, ενώ τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα πάρει τουλάχιστον 2-3 αστέρες!

Νέες αποκαλύψεις από τον Εργκίν Αταμάν! Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της μεγάλης συνέντευξής του στο «BeINsports», επιβεβαίωσε ότι ήθελε να φέρει μαζί του στην Αθήνα Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ, ωστόσο η Εφές τούς έδωσε τα συμβόλαια, που ζήτησαν αμφότεροι και σημείωσε, ουσιαστικά, ότι δεν ήθελε να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού με την πρώην, πλέον, ομάδα του! Θυμίζουμε, και οι δύο ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους με την πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι μας ενδιέφεραν οι Ροντρίγκ Μπομπουά και Ελάιτζα Μπράιαντ. Ωστόσο, αφού πήρνα το συμβόλαιο, που ήθελαν στην Αναντολού Εφές, δεν ήθελα να τους βάψω τα μάτια με χρήματα και να τους φέρω στον Παναθηναϊκό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ωστόσο, ο Αταμάν, μιλώντας για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, έριξε… βόμβες, καθώς είπε: «Είμαστε σε επαφή με πολύ σημαντικά ονόματα της Ευρωλίγκας, πάμε να πάρουμε τουλάχιστον 2-3 αστέρες»!

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, θυμίζουμε, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού είχε αναφερθεί στη φετινή σεζόν με την Εφές και μάλιστα αποκάλυψε τη στιγμή, που έφτασε πολύ κοντά στην παραίτηση.

Όπως είπε ο έμπειρος Τούρκος κόουτς ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας μετά την ήττα με 42 πόντους διαφορά (108-66) από τη Φενέρμπαχτσε, στην πρεμιέρα της ημιτελικής φάσης. Ωστόσο, αυτό που τον απέτρεψε ήταν η πίστη του ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση.

Μίλησε, δε και για τον Ολυμπιακό, αλλά και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, λέγοντας: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα έχουν… άγχος που ήρθα, αλλά έχουν τον απόλυτο σεβασμό μου. Επίσης και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα… ανησυχεί που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό