16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αταλάντα – Μίλαν 3-2: Οι Μπεργαμάσκι… ξέραναν τους Ροσονέρι στο 90+5′

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αταλάντα πήρε δις προβάδισμα στην έδρα της κόντρα στη Μίλαν με τον Λούκμαν, οι Ροσονέρι είχαν απαντήσεις, όμως στο 90+5′ ο Λούκμαν έκανε το 3-2 με μαγικό τακουνάκι και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Μεγάλη νίκη για την Αταλάντα! Μετά από τέσσερις αγωνιστικές με δυο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες οι Μπεργαμάσκι επέστρεψαν στα τρίποντα, καθώς επικράτησαν της Μίλαν, εντός έδρα, με 3-2. Η ομάδα του Γκασπερίνι έπιασε την 6η Φιορεντίνα στους 23 βαθμούς, ενώ οι τρίτοι Ροσονέρι είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38′ όταν ο Λούκμαν δοκίμασε το πόδι του, η μπάλα κόντραρε στον Τομόρι και «κρέμασε» τον Μενιάν. Οι φιλοξενούμενοι είχαν «απάντηση» στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, στο 45+3′, όταν ο Ζιρού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φλορέντσι.

Στο 55′ ο Λούλμαν έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του μετά από ασίστ του Ντε Κετελάρε. Στο 80′ η Μίλαν ισοφάρισε πάλι αυτή τη φορά με το πλασέ του Γιόβιτς έπειτα από την μπαλιά του Πούλισικ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 90+3′ όταν ο Καλάμπρια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και η Μίλαν το πλήρωσε. Στο 90+5′ ο Μίραντσουκ έσπασε την μπάλα στον Μούριελ, ο οποίος με ένα τρομερό τακουνάκι έκανε το 3-2 και χάρισε τη νίκη την ομάδα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό