16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ασύλληπτος Γιακουμάκης, πέτυχε χατ-τρικ σε 19 λεπτά και οδήγησε την Ατλάντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έχει φροντίσει να αποδείξει φέτος ότι η περσινή ανάδειξή του ως ο κορυφαίος πρωτοεμφανιζόμενος του MLS (ακόμα και πάνω από τον Λιονέλ Μέσι) μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο διεθνής στράικερ αποτελεί την «αιχμή του δόρατος» της επίθεσης για την Ατλάντα και το έδειξε περίτρανα στο παιχνίδι κόντρα στην Νιού Ίνγκλαντ τα ξημερώματα της Κυριακής (10/03).

Ο Γιακουμάκης πέτυχε όχι ένα, ούτε δύο αλλά τρία γκολ στην εν λόγω αναμέτρηση, σημειώνοντας το χατ-τρικ σε διάστημα μόλις 19 λεπτών. Ο ίδιος οδήγησε λαμπρά την ομάδα του στη νίκη με το τελικό 4-1. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στο 55′ (με πέναλτι), στο 60′ και στο 74′, ενώ το σκορ είχε φροντίσει να ανοίξει ευστοχώντας από την άσπρη βούλα ο Αλμάδα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Γκιλ στο 83ο λεπτό του αγώνα, ενώ την παράσταση «έκλεψε» το απίθανο τελείωμα με το οποίο ο Γιακουμάκης πέτυχε το τρίτο γκολ του, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς στις εξέδρες της ομάδας της Πολιτείας της Τζόρτζια.

Μπορεί να έμεινε «άσφαιρος» στην πρεμιέρα που συνοδεύτηκε με ήττα (1-0) από την Ορλάντο Σίτι, όμως ο 29χρονος σέντερ φορ επανήλθε δυναμικά στα γκολ μετρώντας πλέον 22 τέρματα με τη φανέλα της Ατλάντα σε σύνολο 33 συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις (MLS, Leagues Cup), ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό