23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ασύλληπτες ατάκες Σάρι προς τους παίκτες του μετά την ήττα απ’ την Αταλάντα

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξαλλος ήταν ο Μαουρίτσιο Σάρι μετά την εκτός έδρας ήττα της Λάτσιο , απ’ την Αταλάντα (3-1), με απογοητευτική εμφάνιση για τους Ρωμαίους και τα «έχωσε» στους παίκτες του χρησιμοποιώντας επικές ατάκες.

Πριν το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα σε Ίντερ  και Γιουβέντους , για την 23η αγωνιστική της Serie A, η Λάτσιο ταξίδεψε στο Μπέργκαμο ψάχνοντας το αποτέλεσμα που θα την έφερνε στην 4η θέση. Αντ’ αυτού ηττήθηκε με ψηλά τα χέρια και «βούλιαξε» στην 9η θέση, εκτός ευρωπαϊκής τροχιάς.

Με αφορμή αυτή την ήττα, ο προπονητής των «λατσιάλι» είπε βαριές κουβέντες στους παίκτες του, με αναφορά και στον πρόεδρο της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο.

Αναλυτικά η ομιλία του: 

«Δεν έχω μαγικό ραβδάκι, αν είχα δε θα είχα γ@@@@εί στη δουλειά 40 χρόνια. Έχω ξαναδεί ντεφορμαρίσματα, αυτό δεν ήταν το χειρότερο φετινό μας παιχνίδι. Έχουμε  παίκτες που μπορούν να κάνουν περισσότερα. Δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος, δεν κάνω αρνητικές σκέψεις. Εάν νομίζετε πως είμαι εγώ το πρόβλημα μέσα στην ομάδα, δείξτε πως έχετε… μπάλες και πηγαίνετε να το πείτε στον Λοτίτο (σ.σ. ο πρόεδρος της Λάτσιο)».

Για άλλη μία φορά ο οξύθυμος, Μαουρίτσιο Σάρι, μπήκε στο επίκεντρο της προσοχής, στην Ιταλία, με τα φώτα, πια, στραμμένα στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα, με την Κάλιαρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό