16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αστυνομικοί πυροβόλησαν γυναίκα που φορούσε αμπάγια και φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ» στο Παρίσι

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ύποπτη έκρυβε τα χέρια της στη στολή της και εκτόξευε απειλές

Το πρωί της Τρίτης (31/10) στο Παρίσι, η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας πλήρως καλυμμένης γυναίκας που έκανε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία, σύμφωνα με την Le Figaro από αστυνομική πηγή, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες του BFMTV.

Γύρω στις 9:30 π.μ., στον σταθμό RER στο Austerlitz, στο 13ο διαμέρισμα του Παρισιού, η ύποπτη, που φορούσε αμπάγια, απηύθυνε απειλές προς τους περαστικούς. Απείλησε να «σπάσει τα πάντα», αναφέρει στο μέσο μια δεύτερη αστυνομική πηγή.

Στη συνέχεια, εντοπίστηκε στο σταθμό François Mitterrand Library, κρύβοντας τα χέρια της στη στολή της. Αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν επί τόπου και προσπάθησαν να την απομονώσουν, ενώ εκείνη φώναζε «Αλαχού Ακμπάρ» και εξακολουθούσε να αρνείται να δείξει τα χέρια της. Ενώ εκείνη αντιδρούσε στα μέτρα της αστυνομίας, η αστυνομία αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τα όπλα της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτυπήθηκε στο στομάχι και έκτοτε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της είναι σε κίνδυνο, αλλά η κατάστασή της είναι σταθερή. Η επέμβαση της αστυνομίας στο σημείο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Σκύλοι και ομάδες επενέβησαν για να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχουν εκρηκτικά στον σταθμό. Προς το παρόν, εξακολουθεί να μην είναι προσβάσιμος για το κοινό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό