18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αστρολογικό Δελτίο από 31 Μαρτίου έως 7 Απριλίου, μάθε τι θα συμβεί την εβδομάδα αυτή!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας

Με την μαγική λέξη “ξανά“ στις αποσκευές του θα κάνει την είσοδο του ο Απρίλιος, βάζοντας μας στην διαδικασία επαναπροσδιορισμού των σχεδίων που θέλουμε να υλοποιήσουμε.

Η εβδομάδα αυτή, καθώς βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα των 2 Εκλείψεων, έχει 2 σημαντικές πλανητικές μετακινήσεις στο ζώδιο του Κριού, και αυτές δεν είναι άλλες από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ξεκίνημα της εβδομάδας, και την είσοδο της Αφροδίτης στα τέλη της, η οποία θα δώσει μια νέα πνοή στην ερωτική μας ζωή.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, τις περισσότερες φορές συνδέεται με προβλήματα στην επικοινωνία, αναβολές και καθυστερήσεις, ωστόσο, αυτή την περίοδο, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας, καθώς θα έχουμε την δυνατότητα να ξαναδούμε τα σχέδια μας και να κάνουμε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Ωστόσο, ο ρόλος του πρωταγωνιστή αυτή την εβδομάδα ανήκει στην Αφροδίτη, η οποία λίγο πριν αποχωρήσει από τους Ιχθύς θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα, ενώ η πρώτη της συνάντηση, μετά την είσοδο της στο ζώδιο του Κριού, θα είναι σε όψη εξάγωνου με τον Πλούτωνα.

Ρομαντικές στιγμές θα ζήσουν αυτή την εβδομάδα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύς)Μια περίοδος αναβολών αλλά και επανεξετάσεων των σχεδίων τους θα ξεκινήσει για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους)Ενώ ουδέτερη θα είναι για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους).

Την Κυριακή 31/03 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Τοξότη με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού, θα επαναφέρει την ηρεμία στις προσωπικές σχέσεις και στην οικογενειακή ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου, και θα αισθανθούν ότι πατάνε και πάλι γερά στα πόδια τους.

 

Την Δευτέρα 01/04 η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα κάνει ιδιαίτερα αυστηρούς και πιθανόν απόμακρους στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των πρώτων ημερών. Επίσης, την ίδια ημέρα ο Ερμής θα μπει σε στάση στο ζώδιο του Κριού. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

 

Την Τρίτη 02/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερω και η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου, θα ενισχύσει την αισιοδοξία και θα επαναφέρει το χαμόγελο, στα πρόσωπα των ζωδίων της Γης (Ταύρων, Παρθένων, Αιγόκερων ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου. Επίσης, ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζοντας μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και επαναπροσδιορισμών, κυρίως για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) αρχικά του 3ου και στην συνέχεια της ανάδρομης πορείας τους, του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Τετάρτη 03/04 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα βγάλει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά των εκπροσώπων του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), ή να τους κάνει να εξιδανικεύσουν μια σχέση ή ένα άτομο που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες.

 

Την Πέμπτη 04/04 η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου και η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει στις επαγγελματικές και κοινωνικές τόσο τους Κριούς και τους Ζυγούς, όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου.

 

Την Παρασκευή 05/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου με τον ανάδρομο Ερμή από το ζώδιο του Κριού, θα βοηθήσει να ξεπεράσουν με έξυπνο τρόπο, κάνοντας και μια φαινομενική κίνηση υποχώρησης, ένα πρόβλημα που είναι πιθανό να προκύψει σε μια προσωπική ή επαγγελματική συζήτηση, τόσο για τους Κριούς και τους Ζυγούς όσο και για τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Επίσης, την ίδια ημέρα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού, θα εγκαινιάσει μια από τις ερωτικές περιόδους της χρονιάς για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

 

Το Σάββατο 06/04 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα ενισχύσει το πάθος στην ερωτική ζωή τόσο των Κριών και των Ζυγών όσο και των Λεόντων και των Υδροχόων, των πρώτων ημερών, ενώ από την άλλη πλευρά, μπορεί τους φέρει και σημαντικές οικονομικές συνεργασίες.

 

Την Κυριακή 07/04 η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς και η όψη συνόδου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, είναι πιθανό να παρασύρει, για λίγες ώρες, σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) των τελευταίων ημερών.

 

Το μήνυμα αυτής της εβδομάδας είναι, δεν αφήνω τις αναβολές και τις καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν, να χαλάσουν την διάθεση μου, αντίθετα τις εκμεταλλεύομαι προς όφελος μου, και ζω με ένταση την κάθε στιγμή στην προσωπική μου ζωή.

Να έχουμε μια όμορφη εβδομάδα και Καλό Μήνα!!!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό