20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ασθενής λέει «ευχαριστώ» στους γιατρούς με ένα βαθιά ανθρώπινο σημείωμα

Ειδήσεις Ελλάδα

Το δικό του ολόψυχο «ευχαριστώ» προς τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου του Βόλου που τον βοήθησαν και του συμπαραστάθηκαν ώστε να γίνει καλά, εξέφρασε μέσω ιδιόχειρου σημειώματος ένας ασθενής.

Ο ασθενής πήρε εξιτήριο πριν από λίγες μέρες και επέστρεψε σπίτι του, κοντά στα μέλη της οικογένειάς του και θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που του παρείχαν.

Νοσηλεύτηκε στην Β’ Παθολογική κλινική του «Αχιλλοπούλειου» και το thenewspaper.gr δημοσίευσε το συγκινητικό του μήνυμα.

«Ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη αν σας κούρασα»

«Γενάρης 2024. “Χίλια ευχαριστώ” στους γιατρούς, προϊσταμένη, νοσοκόμους, νοσηλευτές, τραπεζοκόμους, καθαρίστριες της Β’ Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Β. που σκύβουν πάνω από τους ασθενείς με τόση ανθρωπιά, ευγένεια, τρυφερότητα, καλοσύνη, παραδειγματική ενσυναίσθηση, κυρίως στα άτομα τρίτης ηλικίας. Ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη αν σας κούρασα».

Εγκεφαλικό υπέστη 44χρονη αναισθησιολόγος μετά από εξαντλητική εργασία

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα του Ιανουαρίου, είδε το φως της δημοσιότητας ένα περιστατικό στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, που κατέδειξε την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν γιατροί και νοσηλευτές, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες, προκειμένου να είναι κοντά στους ασθενείς.

Συγκεκριμένα, μία 44χρονη αναισθησιολόγος, στο τέλος μιας εξαντλητικής 24ωρης εφημερίας, κατέρρευσε με τις ενώσεις των γιατρών να καταγγέλλουν ότι τέτοια περιστατικά θα πληθαίνουν όσο δεν αντιμετωπίζονται οι ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Η γυναίκα ένιωσε έντονο μούδιασμα και υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Η συγκεκριμένη εργαζόμενη μάλιστα φαίνεται ότι τους τελευταίους 12 μήνες, βρισκόταν σε εφημερία 12 με 13 ημέρες κάθε μήνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό