20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ας αφήσουμε τον Τόνι Σφήνο κι ας υποδεχθούμε τον Θάνο Κιούση:Σε νέο epic Q&A ειπώθηκε η λέξη κοτσάνα

Ειδήσεις Ελλάδα

 «Το τηλέφωνο το σηκώνει η γυναίκα μου γιατί ψάχνω την ησυχία μου». Η νέα υπέροχη συνέντευξη του παρουσιαστή της εκπομπής 5Χ5.

Αντισυμβατική και ταλαντούχα δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από υπέροχους καλεσμένους στην εκπομπή της Αθηναΐς Νέγκα. Η γνωστή δημοσιογράφος, που ευτυχώς επέστρεψε στην τηλεόραση με το «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Παρασκευής (12/4) υποδέχθηκε στην εκπομπή της μία πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα που ακούει στο όνομα, Θάνος Κιούσης.

Ο γνωστός showman που έγινε γνωστός στο κοινό με την περσόνα του Τόνι Σφήνου, μίλησε στη δημοσιογράφο με αφιλτράριστη αλήθεια και τον παρακολουθήσαμε με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς τα λεγόμενά του ήταν από εκείνα που αξίζει να μεταδοθούν. Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Θάνος Κιούσης μίλησε για την πορεία του, τη σύζυγό του αλλά και για το πάθος στη δημοσιογραφία το οποίο έμεινε στη σφαίρα του ανεκπλήρωτου λόγω φόβου «κοτσάνας».

Ο Θάνος Κιούσης άφησε το «5Χ5» και έκανε full in love εμφάνιση με τη σύζυγό του

Ακολουθούν αποσπάσματα του υπέροχου Q&A:

«Δεν πλήττω εύκολα, συνεχώς “γεννάω” πράγματα. Έχω μια λίστα μέσα μου με ιδέες που καταγράφονται. Όταν φτάνω στο σημείο της κούρασης ή της βαρεμάρας έχω μια εναλλακτική. Θέλω να κάνω αυτό που με ενδιαφέρει εμένα! Φλερτάρω πολύ με την δημοσιογραφία αλλά δεν το έχω, πετάω κάτι κοτσάνες. Μου αρέσει η άλλη δημοσιογραφία που είναι να κάνεις ρεπορτάζ. Θα ήθελα να πάω πιο ανατολικά. Μου αρέσει πολύ η Ινδία, η κουλτούρα, ο τρόπος που μιλάνε και είναι καταπληκτικό. Είμαστε κοντά σαν λαοί αλλά θα ήθελα να γίνει αυτό το ταξίδι και να ενώσω αυτούς τους δύο πολιτισμούς».

«Η νύχτα άλλαξε λίγο τη σύστασή της. Όταν είσαι ανύπαντρος είναι άλλη νύχτα, όταν είσαι παντρεμένος άλλη νύχτα. Ξεκίνησα με τους “Σαλάτα” ως θεατρικό προϊόν, μετά έγινε ανάγκη, μετά κυρίως δουλειά και το τρως το πακέτο. Είναι δύσκολη και ευτυχώς ότι αν δουλεύαμε παλιά θα ήμασταν 7 στα 7. Αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις έχει λεφτά. Θα μπορούσε να είχε περισσότερα. Ο κόσμος δεν είναι κουτός, ξέρει τι πουλάς και είναι εκεί. Αν είσαι ένα πυροτέχνημα θα λάμψεις για λίγο, αν είσαι αστέρι θα λάμπεις για πάντα».

Ο Θάνος Κιούσης δείχνει το χιούμορ του και ως μπαμπάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε μοναδικά

«Είμαι χορευτής γιατί έχω δουλέψει και ως ηθοποιός. Έχω δουλέψει επαγγελματίας ζογκλέρ παλιά, τραγουδώ, είμαι μουσικός γιατί παίζω κιθάρα και μπάντζο. Πάντα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Από μικρός ήμουν αντιδραστικός, η αγαπημένη μου λέξη ήταν “όχι”. Δεν μπορούσα να διαφοροποιηθώ παίζοντας κιθάρα όπως όλοι. Προσπαθούσα πάντα να κάνω κάτι για να διαφοροποιούμαι».

«Ήμουν για πολλά χρόνια καλλιτέχνης του δρόμου. Αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο του δρόμου. Η ικανότητα να είσαι στο δρόμο, να σταματήσει ο κόσμος να σε χειροκροτήσει. Το θεωρούσα ζητιανιά να βγάζω το καπέλο στον κόσμο, ήθελα να έρχεται σε εμένα. Το πέτυχα! Είχα ένα παράδειγμα στη ζωή μου. Έτυχε να είμαι στο Λονδίνο που είχε street performers, θαμπώθηκα όταν το είδα μπροστά μου και ήταν σαν θεόσταλτο μήνυμα ότι αυτό θα κάνω».

«Γυρνώντας στην Ελλάδα δεν μπήκα στη διαδικασία να δω ένα θέατρο, να παρακαλέσω. Τόλμησα κατευθείαν τον δρόμο! Και έτσι ξεκίνησα. Δεν είχα στο μυαλό μου την ιστορία της Σταχτοπούτας ότι θα δει ένας παραγωγός το ταλέντο μου. Βλέπω πολλούς καλλιτέχνες στο δρόμο και μπορώ να καταλάβω ποιος το έχει και ποιος όχι. Ακόμη και στα φανάρια που τα δευτερόλεπτα είναι λίγα θα καταλάβω ότι ποιος το έχει… Η αστυνομία ερχόταν, ήμασταν φίλοι. Γελούσαν μαζί μου και δεν μου έλεγαν τίποτα που θα μπορούσαν να μου πουν να πάω στο τμήμα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό