21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αρνείται να χάσει βαθμούς η τρομερή Λεβερκούζεν, ισόπαλη η Ντόρτμουντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο πρωταθλητισμός συνεχίζεται για τη Λεβερκούζεν, η οποία δείχνει ότι θέλει όσο τίποτα να πάρει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Η Μπάγερ αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Χάιντενχαϊμ για την 22η αγωνιστική της Bundesliga και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 και να φτάσει τους 58 βαθμούς (+8 από την Μπάγερν).

Η Ντόρτμουντ από την άλλη, αν και προηγήθηκε της Βόλφσμπουργκ, δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμά της, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1.

🔴⚫️ Xabi Alonso’s Bayer Leverkusen keep going as undefeated with 95 goals scored (!) in 32 games all competitions, one more win today…

…and Jeremie Frimpong scores again.

9 goals, 10 assists playing as RWB. 🇳🇱 pic.twitter.com/AcPW9C0eSX

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) February 17, 2024

Χάιντενχαϊμ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 1-2

Από νωρίς στο παιχνίδι η Λεβερκούζεν είχε δείξει τις προθέσεις της, με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, να πίεζε για ένα γκολ. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Φρίμπονγκ να ανοίξει το σκορ. 

Η εικόνα του ματς δεν είχε αλλάξει πολύ στο δεύτερο μέρος και με γκολ του Αντλί μετά από τρομερή πάσα του Βιρτς, η Λεβερκούζεν διπλασίασε τα τέρματά της. Το μόνο που κατάφερε η γηπεδούχος Χάιντενχαϊμ, ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Πιέρλινγκερ, με την Μπάγερ να φτάνει τους 58 βαθμούς και να είναι στο +8 από την Μπάγερν Μονάχου.

Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-1

Μόλις στο 8′ ο Φίλκρουγκ μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση για να ανοίξει το σκορ για την Ντόρτμουντ. Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο η Μπορούσια πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βόλφσμπουργκ είχε ανεβάσει τις γραμμές της και στο 63′ μπόρεσε να ισοφαρίσει με τον Γκέρχαρτ και να διαμορφώσει το τελικό 1-1, μιας και καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το γκολ της νίκης. Η Ντόρτμουντ έφτασε τους 41 βαθμούς και είναι στην 4η θέση, ενώ οι «λύκοι» είναι 11οι με 24.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό