20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αριέλ Ιμπαγάσα: «Λυπημένοι με την ήττα, μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα» – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ23, Αριέλ Ιμπαγάσα, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Athens Kallithea FC για το πρωτάθλημα της Super League 2, τόνισε σε δήλωσή του:

«Είμαστε λυπημένοι με την ήττα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας ήταν εναντίον μας και αυτό μας δυσκόλεψε τις προσπάθειες να επιτεθούμε όπως θέλαμε. Μας πίεσαν καλά οι αντίπαλοι και μας ήταν δύσκολο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες για γκολ. Όμως όταν είχαμε την μπάλα κάναμε ωραίους συνδυασμούς. Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ από στατική φαση, κάτι για το οποίο είχαμε μιλήσει στην προετοιμασία του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά, αλλά αντιδράσαμε μετά το 0-2. Ψάξαμε ένα γκολ και πριν το βρούμε τελικά, ο διαιτητής δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι υπέρ μας. Πάντα έχουμε προβλήματα με τους διαιτητές. Είναι κρίμα. Η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική.

Μετά το 0-2 η ομάδα προσπάθησε πολύ, μειώσαμε και στα τελευταία λεπτά που απέμεναν ψάξαμε την ισοφάριση, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και να σκεφτούμε τώρα τον επόμενο αγώνα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό