17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

‘Αρης τετράγωνο Ποσειδώνας στον Τοξότη – Ιχθείς στις 29 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις Ελλάδα

‘Αρης τετράγωνο Ποσειδώνας στον Τοξότη – Ιχθείς στις 29 Δεκεμβρίου 2023

Το τετράγωνο ‘Αρη-Ποσειδώνα είναι μια δύσκολη όψη που μπορεί να προκαλέσει σύγχυση, παρεξηγήσεις και βία. Ο ‘Αρης είναι ο πλανήτης της δράσης και της επιθετικότητας, ενώ ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας και της παραισθησίας. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες σχηματίζουν τετράγωνο, μπορεί να έχουμε δυσκολία να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλον ή να δούμε τα πράγματα με ρεαλιστική ματιά.

Κριός: Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά ερεθισμένοι ή παρορμητικοί. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συγκρούσεις ή βία.

Ταύρος: Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι ή παραπλανημένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Δίδυμοι: Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι ή ανήσυχοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε ψέματα ή παραπληροφόρηση.

Καρκίνος: Μπορεί να αισθάνεστε ευάλωτοι ή απροστάτευτοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματική εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Λέων: Μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι ή εκνευρισμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε επιθετικές συμπεριφορές.

Παρθένος: Μπορεί να αισθάνεστε απογοητευμένοι ή απογοητευμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε παραπλανητικές πληροφορίες ή ψευδείς ειδήσεις.

Ζυγός: Μπορεί να αισθάνεστε χαμένοι ή μπερδεμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε παραπλανητικές υποσχέσεις ή ψευδείς ειδήσεις.

Σκορπιός: Μπορεί να αισθάνεστε θυμωμένοι ή εκνευρισμένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε βία ή επιθετικές συμπεριφορές.

Τοξότης: Μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά εκνευρισμένοι ή παρορμητικοί. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συγκρούσεις ή βία.

Αιγόκερως: Μπορεί να αισθάνεστε μπερδεμένοι ή παραπλανημένοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Υδροχόος: Μπορεί να αισθάνεστε αγχωμένοι ή ανήσυχοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε ψέματα ή παραπληροφόρηση.

Ιχθύες: Μπορεί να αισθάνεστε ευάλωτοι ή απροστάτευτοι. Μπορεί επίσης να είστε πιο επιρρεπείς σε συναισθηματική εξαπάτηση ή χειραγώγηση.

Γενικές συμβουλές

Είναι σημαντικό να είστε προσεκτικοί στις ενέργειές σας και στις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αποφύγετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν σύγκρουση ή βία. Είναι επίσης σημαντικό να είστε ανοιχτοί στο να ακούσετε διαφορετικές απόψεις και να δείτε τα πράγματα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό