20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αραιές νεφώσεις και ασθενείς βροχές

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τετάρτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά περιόδους θα είναι πιο πυκνές, μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ ασθενείς τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και τα βορειοδυτικά, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς τοπικά στην Κρήτη. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη θα φτάνουν τοπικά ακόμα και τα 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 15 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 19 βαθμούς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική  αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα και κατά τόπους πιο αυξημένες το μεσημέρι και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη  αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πιο πυκνές και μερική ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό