16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απώλεια βαθμών για Ντόρτμουντ, 3αρα της Μπόχουμ στην Ουνιόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλο ένα απόγευμα Σαββάτου με αγωνιστική δράση στην Bundesliga. Σε σχέση με άλλες αγωνιστικές, η 15η δεν είχε πολλά γκολ, όπως μας έχουν συνηθίσει οι Γερμανοί.

Εφτά γκολ σε 4 αναμετρήσεις, με πιο σημαντική αυτή ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ και Ντόρτμουντ, όπου η Μπορούσια έμεινε ισόπαλη 1-1 και έχασε κι άλλους βαθμούς.

Άουγκσμπουργκ – Ντόρτμουντ 1-1

Από την αρχή οι δύο ομάδες είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο με επιθετική διάθεση. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι, καθώς με γκολ του Ντεμίροβιτς στο 23′, είχαν ανοίξει το σκορ.

Η απάντηση από την Ντόρτμουντ δεν είχε αργήσει, καθώς στο 35′ ο Ντόνιελ Μάλεν, είχε κάνει το 1-1. Στο δεύτερο μέρος είχαμε… βροχή ευκαιριών, ωστόσο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Απώλεια βαθμών για την Μπορούσια, η οποία έμεινε στην 5η θέση και τους 26 βαθμούς.

Μάινζ – Χάιντενχαϊμ 0-1

Μόλις στο 12′ ο Πιέρινγκερ είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Έκτοτε, η Μάινζ ήταν αυτή που είχε πάρει τα ηνία του αγώνα.

Παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Ένα σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος.

⏰ 90+6. Min.: Schluss, Ende, Aus! Wir feiern unseren ersten Auswärtssieg unserer Bundesligageschichte. 💪

Jetzt nochmal gemeinsam alles geben im letzten Spiel des Jahres, zuhause gegen den SC Freiburg!

⚽️ #M05FCH 0:1 | @mhp_de pic.twitter.com/HdkMjdhBHx

— 1. FC Heidenheim 1846 (@FCH1846) December 16, 2023

Μπόχουμ – Ουνιόν Βερολίνου 3-0

Ένας… υγιής περίπατος για την Μπόχουμ κόντρα στην Ουνιόν. Από το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν δείξει τις προθέσεις τους και στις καθυστερήσεις ο Ασάνο (45+5′) είχε ανοίξει το σκορ.

Ο Γκονζάλο Πασιένσια εννιά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, είχε κάνει το 2-0. Το τελικό 3-0, διαμόρφωσε ο Στόγκερ με πέναλτι στο 78′, με την Μπόχουμ να απομακρύνεται 6 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ντάρμσταντ – Βόλφσμπουργκ 0-1

Τι και αν έπαιζε από το 27′ με παίκτη λιγότερο η Βόλφσμπουργκ (κόκκινη ο Λακρουά), οι «λύκοι» κατάφεραν να πάρουν ένα πολύ σημαντικό διπλό με 1-0.

Στο πρώτο μέρος, είχαν γίνει ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Μάιερ, ήταν αυτός που στο 63′ μετά από ασίστ του Βιντ, πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Βαριά ήττα για την Ντάρμσταντ, η οποία έμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό