18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Από 11/9 η νέα τηλεφωνική γραμμή για αναγνώριση ακαδημαϊκών τίτλων

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναβαθμίζεται από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου η επικοινωνία του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης) με τους πολίτες.

Ειδικότερα, εγκαινιάζεται νέα τηλεφωνική γραμμή, 210-7000.800, που θα λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή τις ώρες 11:.30-14:00.με τεχνολογία voice over IP, για την αναζήτηση κάθε είδους πληροφορίας, είτε αφορά σε θέματα ακαδημαϊκής αναγνώρισης, είτε σε θέματα σχετικά με τις δραστηριότητες του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Με τον νέο σχεδιασμό υπολογίζεται ότι η μέγιστη αναμονή στην τηλεφωνική γραμμή θα είναι πλέον τρία λεπτά. Μετά την οριστική επίλυση του προβλήματος των μεγάλων καθυστερήσεων στην ολοκλήρωση των αιτήσεων αναγνώρισης, που πλέον χρειάζονται 1-8 εβδομάδες, επιλύεται οριστικά, σύμφωνα με τον οργανισμό, και το πρόβλημα της πολύωρης αναμονής στις τηλεφωνικές γραμμές του.

Η νέα τηλεφωνική γραμμή αφορά αποκλειστικά σε θέματα πληροφόρησης του πολίτη. Για διοικητικά και οικονομικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον παλιό αριθμό 210-52 81 000, πληκτρολογώντας τον εσωτερικό αριθμό, εφόσον τον γνωρίζουν, ή θα εξυπηρετούνται από τον πρώτο διαθέσιμο υπάλληλο.

«Ζητούμε την κατανόηση των ενδιαφερομένων για τις μικρές δυσλειτουργίες που τυχόν προκύψουν κατά τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του νέου σχεδιασμού και διαβεβαιώνουμε ότι θα επιλύονται τάχιστα» αναφέρει ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Όπως υπενθυμίζει, οι περισσότερες πληροφορίες είναι αναλυτικά καταχωρημένες στον ιστότοπό του, www.doatap.gr, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν, επίσης, να απευθύνονται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου i[email protected].

Ο Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. δηλώνει πως «έχει δεσμευτεί να βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες του προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος και των πολιτών και το κάνει πράξη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό