29.6 C
Athens
Τρίτη, 4 Ιουνίου, 2024

Από τον Μύλο των Ξωτικών στα… επείγοντα του νοσοκομείου

Ειδήσεις Ελλάδα

Άγρια συμπλοκή φέρεται να ξέσπασε μέσα στον Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα τρεις ανήλικοι να καταλήξουν στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, όμως ο Μύλος των Ξωτικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει πως σημειώθηκε κάποιο περιστατικό βίας.

Όπως ανέφερε η ιστοσελίδα trikalanews.gr, όλα ξεκίνησαν όταν μαθητές από σχολεία στη Λάρισα και τα Ιωάννινα, βρέθηκαν στα Τρίκαλα και επισκέφθηκαν τον χριστουγεννιάτικο Μύλο των Ξωτικών, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Η σχολική εκδρομή, όμως, έμελλε να έχει άσχημη εξέλιξη για κάποιους μαθητές καθώς, ενώ βρίσκονταν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο λογομάχησαν, και μάλιστα τα αίματα ανάψαν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια.

Η άγρια συμπλοκή είχε σαν αποτέλεσμα τρία αγόρια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Τρικάλων για παροχή πρώτων βοηθειών, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να έχει κάτι σοβαρό.

Στο αστυνομικό τμήμα οι συνοδοί καθηγητές

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ξεκίνησε προανάκριση για το περιστατικό μεταξύ των ανηλίκων, ενώ στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκαν οι συνοδοί καθηγητές για να καταθέσουν για το περιστατικό και το ξύλο μεταξύ των μαθητών.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων για την εξακρίβωση των εμπλεκόμενων μαθητών, βρέθηκαν 11 λεωφορεία γεμάτα μαθητές από τη Λάρισα, τα οποία αναχώρησαν αφού ταυτοποιήθηκαν οι εμπλεκόμενοι.

Σημειώνεται πως ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας ενώ λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ, μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2024.

Διάψευση από τον Μύλο των Ξωτικών

Στην ανακοίνωση από τον Μύλο των Ξωτικών, στην οποία διαψεύδεται η συμπλοκή, αναφέρεται:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο Μύλο των Ξωτικών πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά και σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου να ζήσετε μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό