20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Από την F1, διοικητής του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing στη Formula 1 θα τιμηθεί ξανά από τον Βασιλιά Κάρολο και αναβαθμίζεται σε Διοικητή του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Τον τίτλο CBE (Διοικητής του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) θα φέρει πλέον ο Κρίστιαν Χόρνερ. Ο 50χρονος Βρετανός, επικεφαλής της Red Bull Racing, βρίσκεται στην λίστα τιμών του Βασιλιά Καρόλου για το 2024. Ο τίτλος τιμής απονέμεται στον Χόρνερ για τις υπηρεσίες του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο Χόρνερ είχε τιμηθεί με τον τίτλο ΟΒΕ (Αξιωματικός του πιο εξαίρετου τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) το 2013, μετά την κατάκτηση τεσσάρων συνεχόμενων τίτλων από τη Red Bull Racing στη Formula 1.

Oracle Red Bull Racing Team Principal and CEO Christian Horner has been awarded a CBE in King Charles III’s New Year Honours List for his services to motorsport 👏https://t.co/2pLh5kJCXG pic.twitter.com/04fl0Ab6y5

— Oracle Red Bull Racing (@redbullracing) December 29, 2023

«Πριν από 10 χρόνια ήταν μία απροσδόκητη διάκριση ο τίτλος OBE και τώρα να λαμβάνω ένα δεύτερο τίτλο, τον CBE, είναι κάτι για το οποίο νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και μεγάλη τιμή. Είναι ένα εξαιρετικό προνόμιο να ηγούμαι των προσπαθειών σε μια ομάδα – φαινόμενο όπως η Oracle Red Bull Racing, αλλά και να εργάζομαι σε μια βιομηχανία που συνεισφέρει τόσα πολλά στην οικονομία της Μεγάλης Βρετανίας. Είμαι πολύ υπερήφανος για όσα έχουμε πετύχει με τη Red Bull στη Formula 1 και στην ευρύτερη αρένα της υψηλής τεχνολογίας. Νιώθω μεγάλη τιμή που αναγνωρίζομαι για αυτή την προσπάθεια», δήλωσε ο Χόρνερ.

Photo Credits: Red Bull Content Pool/



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό