24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Από την αρχή το Μονπελιέ

Ειδήσεις Ελλάδα

LIGUE 1

ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ
26.10.2023 | 10:23

TWITTER

Η αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Κλερμόν που διεκόπη στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ένα βεγγαλικό που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων και τον τραυμάτισε, θα ξεκινήσει από την αρχή και θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η LFP ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της Μονπελιέ με την Κλερμόν στις 8 Οκτωβρίου που διακόπηκε για τραυματισμό τερματοφύλακα από βεγγαλικό, θα ξεκινήσει από την αρχή. Θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ενώ από τη Μονπελιέ θα αφαιρεθεί ένας βαθμός και άλλος ένας με αναστολή και θα δώσει δύο εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς την παρουσία θεατών.

Θυμίζουμε ότι Η αναμέτρηση στο “Μοσόν” για την 8η αγωνιστική της Ligue 1 δεν τελείωσε ποτέ. Το σκορ ήταν 4-2 για τους γηπεδούχους και ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, Μορί Ντιό, ετοιμαζόταν να κάνει ελεύθερο.

Ένα βεγγαλικό που εκτοξεύθηκε από την κερκίδα έσκασε δίπλα στον Σενεγαλέζο τερματοφύλακα, που έπεσε στο έδαφος τραυματίας.

Οι συμπαίκτες του έσπευσαν στο σημείο και όσο δεχόταν τις πρώτες βοήθειες, ο Νέτο Μπόρζες έδειξε το… μεσαίο δάχτυλο στο πέταλο από το οποίο εκτοξεύθηκε το αντικείμενο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα όταν ο VAR έλεγξε το στιγμιότυπο που είχε διαφύγει από τον διαιτητή.

Οι παίκτες της Κλερμόν αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο έπειτα από όλα αυτά κι ενώ ο Ντιό παρέμενε στο έδαφος. Ο τερματοφύλακάς τους αποχώρησε πάνω σε φορείο, ενώ ακολούθως πήγαν στα αποδυτήρια και οι παίκτες των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να διακόπτει το παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό