24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Από τεσσάρα σε τεσσάρα η Τσέλσι και αρνητικό ρεκόρ για Ποτσετίνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τσέλσι έκανε ένα μεγάλο restart το περασμένο καλοκαίρι, όχι μόνο επειδή έφερε τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο στον πάγκο της, αλλά γιατί πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Οι «μπλε» που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μες στη σεζόν, δεν έχουν καταφέρει να αποδώσουν αγωνιστικά όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι φίλοι της Premier League.

Μετά τη βαριά ήττα από τη Λίβερπουλ με 4-1 στο «Άνφιλντ», οι Λονδρέζοι υποδέχθηκαν τη Γουλβς για την 23η αγωνιστική. Αντί να βγάλει αντίδραση ωστόσο η Τσέλσι, γνώρισε τη «συντριβή» από την ομάδα του Ο’Νιλ με σκορ 4-2. Μία βαριά ήττα που προφανώς προβλημάτισε τον Ποτσετίνο, ο οποίος μέσα σε λίγους μήνες έγραψε ιστορία με ένα αρνητικό ρεκόρ.

4 – Chelsea have conceded 4+ goals in consecutive league games for a second time under Mauricio Pochettino; something that hadn’t happened since December 1989 prior to his arrival. Headache. pic.twitter.com/7A2mtn0QQd

— OptaJoe (@OptaJoe) February 4, 2024

Μέσα σε 23 αγωνιστικές, η ομάδα του έχει δεχθεί δύο φορές σε διαδοχικά παιχνίδια 4 γκολ, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από το μακρινό 1989, προτού όμως η Τσέλσι αρχίσει την άνοδό της και γίνει μία από τις πιο δυνατές ομάδες στην Αγγλία. Η πρώτη φορά που δέχθηκαν διαδοχικές τεσσάρες οι «μπλε», ήταν στις 12 Νοεμβρίου όταν ήρθαν ισόπαλοι 4-4 με τη Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα τους και την επόμενη αγωνιστική είχαν ηττηθεί με 4-1 από τη Νιούκαστλ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η ομάδα του Ποτσετίνο έχει 31 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας. Όσο περνάει ο καιρός, απομακρύνεται από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό