16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Από ποια ομάδα θα είναι η τέταρτη υποψήφια;

Ειδήσεις Ελλάδα

Διάσημοι και Μαχητές μπαίνουν σε νέες περιπέτειες απόψε το βράδυ, στο Survivor. Το τρίτο Συμβούλιο, την Τρίτη το βράδυ, μετά την ήττα των Μπλε έφερε ως υποψήφια την Αναστασία εν μέσω συζητήσεων που αναστάτωσαν τα μέλη της. 

Τι θα δούμε απόψε το βράδυ

Το ίδιο κλίμα συνεχίζεται και σήμερα λίγο πριν τον τέταρτο αγώνα ασυλίας. Πίσω από την ψήφιση της Αναστασίας, ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους βλέπει τη Χρύσα την οποία χαρακτηρίζει «βασίλισσα». Υπάρχουν, ομως, και κάποιοι Μπλε που έχουν την ίδια άποψη; Ο στίβος μάχης περιμένει τις δύο ομάδες, αλλά η ξαφνική καταρρακτώδης βροχή αλλάζει δραστικά τα δεδομένα. Ποια ομάδα θα καταφέρει να εξασφαλίσει την ηρεμία κερδίζοντας την ασυλία;

Ποιά ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία;

Η τελευταία ψηφοφορία της εβδομάδας ίσως να είναι και η πιο σημαντική, αφού θα δείξει την τέταρτη και τελευταία μονομάχο της εβδομάδας. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής και φαίνεται να έχουν “κλειδώσει”, οι Μαχητές είναι εκείνοι που θα καταφέρουν να κερδίσουν την αποψινή ασυλία, και κατά συνέπεια οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας θα κληθούν να υποδείξουν την τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση. Αν δεν υπάρξει έκπληξη κατά πάσα πθανότητα, αυτή θα είναι η Ιωάννα Τζαβέλα η οποία θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της για να παραμείνει στο ριάλιτι επιβιώσης δίνοντας μάχη με την Ευγενία, την Άιρα και την Αναστασία. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό