23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απόστολος Γκλέτσος για Ζωή Λάσκαρη: «Μου είπε: μπράβο ρε γερο-μπισμπίκη, τη χούφτωσες;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που κράτησε 17 μέρες.

«Η Μαρία Ελένη είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη να δει την ζωή Λάσκαρη στο θέατρο. Ήμουν 30 και αυτή 18, ήταν ωραίο κοριτσάκι. Ένα βράδυ της είπα “να αφήσουμε τους γέρους και να βγούμε οι δυο μας;”. Είπα στη Λάσκαρη, “Ζωή, μάλλον η μικρή με θέλει και μου είπε: “μπράβο ρε γέρο-μπισμπίκη, τη χούφτωσες;”. Ένα βράδυ που καθόμασταν όλοι μαζί και τρώγαμε της είπα “να σου πω μικρή θες να παντρευτούμε;”, το είπαμε στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και είπε “μην με ανακατεύετε”», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Όσον αφορά τον γάμο τους που κράτησε μόλις 17 ημέρες ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Tο πιο έντονο από την ήμερα του γάμου ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος, έκλεψε την παράσταση. Το τέλος ήρθε γιατί ήταν παιδί και ήμουν άντρας. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Μαρία Ελένη, άπλα κατάλαβα ότι δεν θα ταιριάξουμε ποτέ».

«Μόλις γύριζα, αντί να βγούμε εγώ ήθελα να κοιμηθώ. Εκείνη σκεφτόταν “έτσι θα ζήσω; γιατί τον παντρεύτηκα;”», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ήταν λίγο μετά το τέλος των ”Ψίθυρων Καρδιάς”. Τότε, ο Απόστολος γνώρισε την 19χρονη Μαρία Ελένη. Αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη. Όμως, ο χωρισμός ήρθε σχεδόν 2ο ημέρες μετά!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό