23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απόλυτη σταρ η 90χρονη Τζοάν Κόλινς -Καθήλωσε το κοινό με λάμψη Δυναστείας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η αγέραστη Τζόαν Κόλινς (Joan Collins), η θρυλική και αξεπέραστη Αλέξις Κόλμπι καθήλωσε το κοινό χθες στην σκηνή κατά 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy , στο Peacock Theater του Λος Άντζελες, με μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση αλά… «Δυναστεία»!

Υπέρλαμπρη μέσα στην ασημένια τουαλέτα της, με ασορτί γάντια που έκρυβαν τα χέρια της, διαμαντένια σκουλαρίκια και κόκκινο κραγιόν, η 90χρονη σταρ του Χόλιγουντ  παρουσίασε μαζί με την Taraji P. Henson το βραβείο για το καλύτερη βιογραφική σειρά (Outstanding Limited or Anthology series).

Εκτός από την σιλουέτα της, το «νεανικό» πρόσωπο της Κόλινς σε σχέση με την ηλικία της προκάλεσε… έκρηξη σχολίων στο Χ, με τους φανς της «Αλέξις» να σχολιάζουν θετικά την ντίβα. Βεβαίως υπήρχαν και επικριτικές αναφορές με ορισμένους να κάνουν λόγο για… βαμπίρ!

Οι λαμπερές παρουσίες στα Emmy

Πολλές διασημότητες έκαναν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν με τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί στην 75η απονομή

H Selena Gomez με sequin sheer gown Οsacar de la Renta ήταν πολύ εντυπωσιακή.

H Claire Daves με pink vintage Balmanin φόρεμα που είχε εντυπωσιακό cape σχέδιο στην πλάτη.

Η Jessica Chastain με custom Gucci maxi φόρεμα σε lime απόχρωση.

Η Issa Rae λάμποντας κυριολεκτικά με μια στολισμένη με κρύσταλλα και φτερά φόρεμα δημιουργία της Pamella Rolland.

Η Sarah Snook, η οποία βραβεύτηκε για την εκπληκτική δουλειά της στο Succession, με ένα εντυπωσιακό κόκκινο κερασί ball gown της Viviene Westwood.

Η Ayo Edebiri με ένα δερμάτινο custom Louis Vuitton φόρεμα.

Και η έγκυος Suki Waterhouse εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με ένα αποκαλυπτικό Valentino φόρεμα.

H «Δυναστεία»

Το Dynasty προβλήθηκε στο κανάλι ABC, από το 1981 μέχρι το 1989, και ενώ ξεκίνησε με χαμηλή θεαματικότητα και την απειλή να σταματήσει, σύντομα έγινε τεράστια επιτυχία, γράφοντας ιστορία στην τηλεόραση. Μεγάλο ρόλο στην επιτυχία της έπαιξε η άφιξη της Τζόαν Κόλινς, στην δεύτερη σεζόν της σειράς ως ραδιούργα πρώην σύζυγος του Μπλέικ, Αλέξις. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες εάν θα εμφανιστεί ο χαρακτήρας της στο reboot.

Στην Ελλάδα η «Δυναστεία» προβλήθηκε από την ΕΡΤ2, (πρώτος έως έβδομος κύκλος) και το Mega Channel (όγδοος και ένατος κύκλος) ενώ δύο κύκλοι (έκτος, έβδομος) είχαν κυκλοφορήσει και σε βιντεοκασέτες από την Joy Video.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό