22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απόλλων Λεμεσού: Είχε τη νίκη στο χέρι, αλλά δεν άντεξε

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Απόλλων Λεμεσού ήρθε ισόπαλος με τον ΑΠΟΕΛ στο ντεμπούτο του Πάμπλο Ματσίν, και παρά την καλή εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, έδειξε να κουράζεται και έχασε τελικά το προβάδισμά του.

Με τον νέο… αέρα στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας ο Απόλλωνας μπήκε ιδανικά και έδειχνε να ελέγχει το χθεσινό (2/1) εντός έδρας ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ.

Με τον Ισπανό κόουτς, Πάμπλο Ματσίν, για πρώτη φορά στον πάγκο της η Λεμεσιανή ομάδα έδειχνε στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως, ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με αυτά από την 9η αγωνιστική και έπειτα που τον έφερε να παίρνει την… κάτω βόλτα και από την κορυφή να βγαίνει εκτός πρώτης εξάδας.

Ο Απόλλωνας καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε και πήρε προβάδισμα 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος που γέμισε το «ΆλφαΜέγα Stadium», αλλά και αυτοί που έβλεπαν από το τηλεοπτικό τους κουτί το ντέρμπι, πίστευαν και έβλεπαν πως ήρθε η στιγμή να πανηγυρίσουν οι «κυανόλευκοι» μία μεγάλη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντί αυτού, όμως, στο β΄ ημίχρονο, δόθηκε η ευκαιρία στον αντίπαλο να ανεβάσει στροφές, να μειώσει νωρίς και να μπει εκ νέου στο παιχνίδι και ο Απόλλωνας κάπου να μένει από δυνάμεις και να δέχεται και την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Ένα βράδυ που έμοιαζε να ήταν πέρα για πέρα γιορτινό στα «μπλε», στο τέλος η ισοφάριση με τον τρόπο που ήρθε σκόρπισε εκ νέου πίκρα, απογοήτευση και προβληματισμό για κάποιους παίκτες που δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας του Απόλλωνα.

Το ότι πάντως, έστω και στο κομμάτι του ντέρμπι που ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο ο Απόλλωνας, φάνηκε πως εάν και εφόσον δοθεί η πίστωση χρόνου στον Πάμπλο Ματσίν και γίνουν οι καταλληλότερες κινήσεις ενίσχυσης, ότι η Λεμεσιανή ομάδα θα το παλέψει μέχρι τέλους για την εξάδα και τη διάκριση.

Πολλά κρίνει και η μάχη του κυπέλλου, του ραντεβού με τη συμπολίτισσα ΑΕΛ σε ένα ματς νοκ άουτ για τη φάση των «16» του θεσμού την 24η Ιανουαρίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό