24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απόλλων Λεμεσού: Αποστολή στο «ΑΕΚ Αρένα» για τις αμυδρές ελπίδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Απόλλων Λεμεσού, από τη στιγμή που έχει κάποιες ελπίδες για την 6άδα, θα προσπαθήσει να τις διατηρήσει και κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Απόλλωνας ταξιδεύει σήμερα (10/2) στη Λάρνακα, όπου η ώρα 19:00 θα αντιμετωπίσει στο «ΑΕΚ Αρένα» την ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.

Γνωρίζοντας από χθες την ήττα της Ανόρθωσης μέσα στο ΓΣΠ από την Ομόνοια, βλέπει ότι η διαφορά 7 βαθμών που έχει ο Απόλλωνας από την ομάδα της Αμμοχώστου, για την 6η θέση διατηρείται, δεν έχει άλλη επιλογή από το να πάει σήμερα στη Λάρνακα, να κοιτάξει κατάματα την ΑΕΚ και να προσπαθήσει για το διπλό.

Σίγουρα, το μυαλό των περισσοτέρων στον Απόλλωνα είναι στο ματς της χρονιάς, αυτό του κυπέλλου για τη φάση των «16» απέναντι στην ΑΕΛ, όπου αναμένουν την ενημέρωση της ΚΟΠ για το πότε θα γίνει το συγκεκριμένο παιχνίδι, εντούτοις, οι «κυανόλευκοι» της Λεμεσού για την ιστορία τους και όχι μόνο θα πρέπει να παλεύουν και στο πρωτάθλημα.

Αν και παρά τη χθεσινή ήττα της Ανόρθωσης, η ομάδα της Αμμοχώστου έχει τον πρώτο λόγο για την 6η θέση, μιας και έχει και το εκκρεμές εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΖ στο… χέρι, εντούτοις, με νικηφόρο πέρασμα σήμερα του Απόλλωνα από την έδρα της ΑΕΚ θα πλησιάσει στους 4 βαθμούς και θα δώσει περισσότερη πίεση και ενδιαφέρον στη συνέχεια.

Για τη βραδινή αναμέτρηση ο προπονητής του Απόλλωνα, Πάμπλο Ματσίν, δεν υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Σέλβικ, Γιούρτσεβιτς, Κοστάκε και Εκπολό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό