24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Απόλαυση να παίζεις στην Ελλάδα λόγω της ατμόσφαιρας»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από την Ελλάδα στη διπλή αυτή αγωνιστική της Euroleague, επικρατώντας 77-71 του Ολυμπιακού και 90-78 του Παναθηναϊκού και διατηρήθηκε με απόσταση… ασφαλείας στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Ο Σέρχιο Γιουλ προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media, μετά την αναμέτρηση με το «τριφύλλι», στην οποία υποστήριξε ότι είναι απόλαυση να έρχεται στην χώρα μας για να παίζει, λόγω της μπασκετικής ατμόσφαιρας, ενώ χαρακτήρισε δύσκολες έδρες τα γήπεδα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

«2/2 στην Ελλάδα αυτή την εβδομάδα της EuroLeague, σε δύο δύσκολα γήπεδα, όπου είναι απόλαυση να παίζεις λόγω της μπασκετικής ατμόσφαιρας», έγραψε στην ανάρτηση του.

Υπενθυμίζεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει 12 από τους 13 αγώνες στη φετινή Euroleague και μοιάζει… άτρωτη. Η «Βασίλισσα» μετράει τη μοναδική της ήττα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (30/11, 100-99) στην παράταση, σε ένα ματς που έχασε στις λεπτομέρειες. Επόμενος αγώνας για τη «Βασίλισσα» εντός έδρας με την Μπάγερν Μονάχου (14/12), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τους Βαυαρούς στο ΣΕΦ την Παρασκευή (08/12, 21:15). Τέλος, στην επόμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την Βαλένθια (15/12), τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Γαλλία κόντρα στη Βιλερμπάν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό