17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Απόδραση» της Μπαρτσελόνα με χατ-τρικ του Τόρες και ελπίζει για… τίτλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με νικητή τους Μπλαουγκράνα. Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-2 την Ρεάλ Μπέτις στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την La Liga. Στο πρώτο ημίχρονο και στο 21ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Φεράν Τόρες (1-0). Ο Ισπανός διεθνής πέτυχε και το δεύτερο γκολ των μπλαουγκράνα για το 2-0 (48′). Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν… κάτω και με δύο γρήγορα γκολ (56′, 59′) του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίσκο ισοφάρισαν σε 2-2. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ο Ζοάο Φέλιξ στο 90′, αλλά και ο Ισπανός εξτρέμ στο 90+2′, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ έκαναν το τελικό 4-2. 

Οι Μπλαουγκράνα άνοιξαν το σκορ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης (21′). Ο Πέδρι με μία πάσα-ακριβείας, έβγαλε τον Τόρες σε κενό τέρμα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε, για να κάνει το 1-0. 

Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, οι παίκτες του Τσάβι βρήκαν και δεύτερο τέρμα (48′). Ο Ισπανός εξτρέμ βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και με ένα δυνατό σουτ κατάφερε να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του, αλλά και τα δικά του (2-0). 

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν και μείωσαν με τον Ίσκο στο 56′, ο οποίος με ένα γκολ-ζωγραφιά έβαλε… φωτιά στο παιχνίδι, αλλά και στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» (2-1). 

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης «ξαναχτύπησε» την Μπάρτσα και ισοφάρισε μέσα σε λίγα λεπτά σε 2-2 για την ομάδα του (61′).

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το πολυπόθητο γκολ στο 90′ με τον Ζοάο Φέλιξ να βάζει γκολ, α λα τριβέλα και να στέλνει τους Ανδαλουσιανούς στο… καναβάτσο (3-2). 

Στο 90+2′ ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε χατ-τρικ και «σφράγισε» την νίκη της Μπάρτσα με 4-2 με γκολ-λόμπα. 

Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στην 3η θέση με 44 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -7 από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης και ελπίζει για… πρωτάθλημα. Η μαχητική Ρεάλ Μπέτις παρέμεινε στην 8η θέση με 31 βαθμούς. 

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό