24 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Απόδραση στην καλοκαιρινή δροσιά της φύσης… εντός της πόλης; Γίνεται και είναι… γευστικότατη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια «όαση» φύσης μέσα στο αστικό τοπίο για τις καλοκαιρινές σου εξόδους που θέλεις να ξεχωρίζουν.

Το καλοκαίρι αναζητάς τη φύση πιο πολύ από ποτέ: Την ηρεμία της και τη δροσιά της, τα αρώματά της και το πράσινό της σε ταξιδεύουν στη χαλάρωση που λαχταράς. Η πόλη μπορεί να είναι το σπίτι σου όλο τον χρόνο, όμως τώρα είναι η ώρα να κάνεις τις εξορμήσεις σου ξεφεύγοντας από το αστικό τοπίο και βάζοντας στις μέρες και τις νύχτες σου τόνους εξοχικούς και εξωτικούς, συνάμα.

Η επιλογή σου είναι… μονόδρομος και σε οδηγεί στην Κηφισιά, στον υπέροχο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, όπου βρίσκεται το εστιατόριο Natu, με την γαστρονομική υπογραφή του Δειπνοσοφιστήριον.

Εκεί, θα συναντήσεις έναν ολόδροσο κήπο, με μια λίμνη με νούφαρα, κέδρους από τον Λίβανο, κυπαρίσσια, ελιές, πεύκα και δεκάδες άλλα φυτά της Μεσογείου. Σε αυτή την «όαση», στην καρδιά των βορείων προαστείων, νιώθεις πραγματικά πως ξεφεύγεις από τα όρια της πόλης και πως μεταφέρεσαι αυτόματα σε έναν χώρο που σε ταξιδεύει. Φυσικά, τον ρόλο του οδηγού αναλαμβάνουν κάθε φορά, οι λαχταριστές γεύσεις των δημιουργικών πιάτων και των ευφάνταστων κοκτέιλ που θα εκτοξεύσουν την εμπειρία σου, κάθε φορά με έναν νέο τρόπο.

Γευστικό ταξίδι με οδηγό τη φύση

Το ίδιο το όνομα του εστιατορίου, «Natu», έχει εμπνευστεί από τη φύση – τη λατινική λέξη NATURA, πιο συγκεκριμένα, που σημαίνει φύση. Αυτό είναι και το συναίσθημα που σε κατακλύζει όταν περνάς τις πύλες του και βλέπεις για πρώτη φορά αυτή την πραγματική «όαση».

Η δεύτερη ευχάριστη έκπληξη έρχεται όταν ανακαλύπτεις το μενού, που φέρει την υπογραφή του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου. Με έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών, έχεις να επιλέξεις γεύσεις από ένα ανανεωμένο μενού που «παντρεύει» την παραδοσιακή μεσογειακή κουζίνα με τη σύγχρονη τεχνική και τη διεθνή κουζίνα με το απέριττο. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα δυσκολευτείς πολύ να επιλέξεις όλα όσα θα δοκιμάσεις, ενώ πρέπει να γνωρίζεις πως το Natu προσφέρει στους επισκέπτες του μια all day γαστριμαργική εμπειρία που θυμούνται για πάντα – και σίγουρα, θέλουν να ζήσουν περισσότερες από μία φορά!

Επομένως, είναι καλό να γνωρίζεις πως όποια ώρα κι αν σου έρθει η επιθυμία για έναν πρωινό καφέ στη φύση, για ένα brunch που θα σου μείνει αξεπέραστο, για ένα ποιοτικό δείπνο που εκτοξεύει την εμπειρία, αλλά και για cocktails, που δημιουργούν μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς, με την υπογραφή του Άρη Χατζηαντωνίου, το Natu και ο κήπος του, είναι η απάντηση.

Διότι, εκεί, ανάμεσα σε δάφνες, μυρτιές, σχίνους, ροδιές, λεβάντες και άλλα αρωματικά φυτά της Ελλάδας, θα καθίσεις απολαυστικά με την παρέα σου και θα ταξιδέψεις όπου σε οδηγούν οι γεύσεις. Η δυσκολία που θα συναντήσεις αφορά μόνο στην επιλογή: Θα απολαύσεις μια εξαιρετική Picanha Black Angus, ένα πιάτο με φρέσκια σφυρίδα με λαδολέμονο αχινού και μικρόκαρπα ρεβίθια ή ένα με καρέ από πιστοποιημένο μαύρο χοίρο της Ιβηρικής Χερσονήσου; Φυσικά, οι επιλογές σου δεν περιορίζονται εκεί, αφού από το νέο menu, δεν λείπουν vegan, italian και asian προτάσεις που επίσης θα σε δελεάσουν και θα σου θέσουν τους πιο ευχάριστους προβληματισμούς που είχες ποτέ!

Στον δροσερό κήπο του Natu μπορείς ακόμα να απολαύσεις ένα Aperitivo Cocktail με λικέρ Ιταλικής Κληρονομιάς αρωματισμένο με βότανα και καλοκαιρινά φρούτα, αλλά και λευκό, ερυθρό, ροζέ ή sparkling κρασί από την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη wine list από τον sommelier Άρη Σκλαβενίτη. Προφανώς και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην απαντήσεις αμέσως στο ερώτημα της παρέας «πού θα πάμε απόψε;» με μία και μόνη απάντηση: «Στο Natu!

Διότι, να είσαι βέβαιη πως εκεί οι μέρες και οι νύχτες σου στην Αθήνα, στην πόλη, μεταμορφώνονται σε εμπειρίες γεύσης και φύσης, αποκτούν διαφορετικό χρώμα και σχήμα, απομακρύνονται από τη βοή και παίρνουν νέα ανάσα, γεμίζουν χαμόγελα και ωραία διάθεση, για μοναδικές καλοκαιρινές γευστικές αποδράσεις. Στην «όαση», στο μοναδικό φυσικό περιβάλλον, του Natu είναι το ραντεβού μας γι’ αυτό το καλοκαίρι – και όχι μόνο! .

Natu Restaurant

Μέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Κυριακή, Από τις 10 πμ έως τις 2.00 πμ

Για κρατήσεις, καλέστε στο 210-8011170

www.natu.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό