20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απτόητος ο Πολάκης παρά την αποδοκιμασία από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ειδήσεις Ελλάδα

Απτόητος ο Παύλος Πολάκης επανήλθε μέσω των social media με πυρά κατά πάντων παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί η… μισή αποδοκιμασία από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα εμπρηστικά έγραψε για τον σκιτσογράφο της Καθημερινής, Ηλία Μακρή.

Ο βουλευτής Χανίων χρησιμοποιεί ένα «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» όπως λέει και βάζει στο στόχαστρό του τον Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος είχε αντιδράσει για τα όσα είχε γράψει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τον γνωστό σκιτσογράφο. 

«Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ Ο ΚΑΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ»…πανάρχαιο σφακιανό ρητό από το οποίο δεν θα λοξοδρομήσω ποτέ!!!!!ΥΓ.Γεωργιάδη ,εγώ σίγουρα δεν είμαι «αγενής» στους αξιοπρεπείς και τίμιους ανθρώπους,εσυ σίγουρα είσαι «αδιευκρίνιστος» για 400.000 ευρώ με δικαστικη βουλα ,δηλαδή ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ!!Βγήκες να υπερασπίσεις και «δημοσιογράφους-γελοιογράφους» της λίστας Πέτσα ή ΚΕΕΛΠΝΟ ,αντί να κρυφτείς!!!

Αυτή είναι η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη 

Ο κ. Πολάκης μετά από την επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον δημοσιογράφων στις Σπέτσες με αφορμή ερωτήσεις που είχε δεχθεί για τον Γιώργο Νταλάρα, στράφηκε και εναντίον του Ηλία Μακρή επειδή ενοχλήθηκε από αυτό το σκίτσο: 

Πηγη: kathimerini.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό