17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απρόβλεπτη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό – Ανατροπές παίρνεις πίσω τη δύναμή σου

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα νέα φεγγάρια είναι μια εποχή για μαγεία,εκπλήξεις και θαύματα. Αν αναζητάτε την τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε κάτι φρέσκο, η μηνιαία νέα σελήνη μπορεί να είναι η μεγάλη σας απόδραση σε μια νέα ζωή με νέες εμπειρίες, όνειρα και στόχους. Τα μεγαλύτερα θέματα που ξεκινούν κατά τη διάρκεια των κύκλων της νέας σελήνης διαδραματίζονται σε μήνες και η νέα σελήνη αυτού του μήνα στον Σκορπιό επικεντρώνεται στην κατάρριψη των ψευδαισθήσεων στη ζωή μας και στο να ξανασκεφτούμε πώς τα κομμάτια της ζωής μας ταιριάζουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν κάτι σαγηνευτικό. Υπάρχουν δύο βασικές ενέργειες που παίζουν εδώ: η παθιασμένη και ελεγκτική αύρα του Άρη στον Σκορπιό και η αδέσμευτη παρορμητικότητα του Ουρανού στον Ταύρο. Δεν υπάρχει μέση λύση με το φεγγάρι να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς τους εκ διαμέτρου αντίθετους κοσμικούς γίγαντες. Η προσπάθεια εξεύρεσης ισορροπίας μεταξύ αυτών των δύο προσεγγίσεων θα επιδεινώσει μόνο το πρόβλημα. Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου στον Σκορπιό είναι ευκαιρία να ακολουθήσετε ένα νέο μονοπάτι.

Τα νέα φεγγάρια είναι σημαντικές περίοδοι στον μηνιαίο κύκλο της σελήνης. Σηματοδοτούν την αρχή του σεληνιακού κύκλου, ο οποίος χρειάζεται 28 ημέρες για να περάσει σε καθεμία από τις οκτώ φάσεις του φεγγαριού. Κάθε σεληνιακή φάση φέρει μια μοναδική ενέργεια που αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό στάδιο στον κύκλο πνευματικής ανάπτυξης. Μια νέα σελήνη εμφανίζεται όταν ο ήλιος και η σελήνη ευθυγραμμίζονται στο ίδιο ζώδιο και σηματοδοτούν μια περίοδο φρέσκιας ενέργειας και προοπτικής. Στην αστρολογία, ο ήλιος συμβολίζει την καρδιά και το εγώ σας, ενώ η σελήνη αντιπροσωπεύει τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Όταν αυτά τα δύο ουράνια σώματα ευθυγραμμίζονται στο ίδιο ζώδιο, είναι μια ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε πώς εμφανίζεστε στον κόσμο. Η κατανόηση της σημασίας κάθε σεληνιακής φάσης μπορεί να σας βοηθήσει να ευθυγραμμιστείτε με την κοσμική ενέργεια και να συνδεθείτε με τους ρυθμούς της φύσης. Παρόλο που η νέα σελήνη δεν είναι ορατή με γυμνό μάτι, μπορεί να επηρεάσει τις αποφάσεις που παίρνετε στην καθημερινότητά σας.

Αυτό το μήνα, η νέα σελήνη στον Σκορπιό θα σχηματίσει μια στενή συμμαχία με τον Άρη που προσανατολίζεται στη δράση και μια τεταμένη αντίθεση με τον πλανήτη Ουρανό. Όταν ο Άρης (επιθετικότητα) και ο Ουρανός (απρόβλεψη) εμπλέκονται στις συναισθηματικές υποθέσεις του φεγγαριού – τα πάντα μπορούν να συμβούν. Αυτό που περιπλέκει αυτή τη διέλευση είναι η αστάθεια της θέσης του Σκορπιού στη Σελήνη, τοποθετώντας τον σε αποδυναμωμένη θέση, ενώ ο Άρης βρίσκεται στην κυριαρχία του στον Σκορπιό, δίνοντάς του φυσική δύναμη. Αυτός ο ασταθής συνδυασμός καθιστά εύκολο να παραδοθούμε στο συναίσθημα. Η ικανότητά σας να παραμένετε ψύχραιμοι μπροστά σε ανεπιθύμητες εκπλήξεις, κραδασμούς και μυστικά θα δοκιμαστεί! Κατά τη διάρκεια των ημερών πριν και μετά τη νέα σελήνη, προσέξτε να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας (ή τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων), τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε έντονο θυμό, απογοήτευση ή άγχος.

Αυτή είναι επίσης η πρώτη νέα ή πανσέληνος στον Σκορπιό από τότε που έληξε ο άξονας έκλειψης Ταύρου-Σκορπιού τον Οκτώβριο του 2023. Οι εκλείψεις είναι μοιραία γεγονότα που φέρνουν σαρωτικές αλλαγές στη ζωή – κάποιες ευπρόσδεκτες και κάποιες ανεπιθύμητες. Τώρα που το φεγγάρι είναι απαλλαγμένο από την επιρροή των σεληνιακών κόμβων της μοίρας, βρισκόμαστε στη φάση της ολοκλήρωσης. Τα τελευταία δύο χρόνια, επισημάνθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη, την αφθονία, την ασφάλεια, τα οικονομικά και την ασφάλεια. Καλούμαστε να εστιάσουμε σε αυτό που μας κάνει να νιώθουμε καλά. Οι εκλείψεις σάς έχουν διδάξει πώς να ενώσετε τις πνευματικές και υλικές πλευρές της ζωής σας και κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης στον Σκορπιό, μπορεί να αισθανθείτε μια κλήση σε σκληρούς δεσμούς σχέσεων με τοξικές συνδέσεις και να απαιτήσετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) θα νιώσουν την επιρροή και τη σύγκρουση από αυτή τη νέα σελήνη με τον πιο άμεσο τρόπο. Με τον ήλιο (εγώ), τη σελήνη (συναισθήματα), τον Άρη (σύγκρουση) και τον Ουρανό (εκπλήξεις) όλα μαζί, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πυροδοτήσετε ακούσια σύγκρουση στη ζωή σας. Τα καλοπροαίρετα λόγια ή οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να παρερμηνευθούν κατά λάθος ή κάποιος μπορεί να διαστρεβλώσει την πρόθεσή σας για να ταιριάξει με τη δική του ατζέντα. Ο στόχος είναι να σας κάνει να αντιδράσετε αρνητικά. Το να δίνουμε προσοχή στους μύθους τροφοδοτεί την εμβέλειά τους. Επιλέξτε αντ’ αυτού να αφήσετε τα ψέματα και τις φήμες να ξεθωριάσουν στον θόρυβο του παρασκηνίου. Είναι πάντα καλύτερο να επιλέγετε τις μάχες σας με σύνεση και να επικεντρώνεστε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία. Οι συγκρούσεις και οι παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτο μέρος της ζωής, αλλά ο τρόπος με τον οποίο τις αντιμετωπίζετε μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Τα κύρια ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) ξυπνούν σε ένα νέο επίπεδο αυτογνωσίας κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Με την Αφροδίτη να κάθεται σε δίκαιο και ισορροπημένο Ζυγό, εντοπίζετε τις ανθυγιεινές κακίες στη ζωή σας και αναζητάτε νέους τρόπους θεραπείας. Αυτή η νέα σελήνη ανοίγει μια πύλη για να αξιοποιήσετε τη διαίσθησή σας, καθιστώντας την ιδανική στιγμή για ένα τελετουργικό νέας σελήνης. Κάτι μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας ή να ευθυγραμμιστεί προς όφελός σας που οδηγεί σε αυτό το lunation, και θα νιώσετε ελκυσμένοι να απαντήσετε στην κλήση. Ο Πλούτωνας είναι επίσης μετα-ανάδρομος και απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες του στον πειθαρχημένο και εστιασμένο στο μέλλον Αιγόκερω. Υπάρχει κάτι διαφορετικό σχετικά με την ενέργεια στον αέρα αυτή τη φορά, και τα σχέδια που κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα πυροδοτήσουν μια σειρά γεγονότων που σας ωθούν προς το πεπρωμένο σας. Ήρθε η ώρα να αγκαλιάσετε το πάθος σας χωρίς δισταγμό, αναγνωρίζοντάς το ως τη δύναμή σας. Μην κρατάτε πίσω? το έχεις.

Τέλος, τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) θα κάνουν τα πρώτα βήματα προς την καλλιέργεια μιας νέας αίσθησης κοινότητας για τον εαυτό τους. Ο Κρόνος απευθείας στους Ιχθύς σας κάνει να αναζητάτε ένα βαθύτερο νόημα και ένταση στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να σας ζητηθεί να εξετάσετε τον κοινωνικό σας κύκλο με κριτικό μάτι και να κάνετε κάποιες αλλαγές ώστε να αντικατοπτρίζουν τα νέα πρότυπα και τα όριά σας. Η θετική πλευρά είναι ότι ο Ουρανός προσφέρει πάντα έναν δημιουργικό και ριζοσπαστικό φακό για να δει τη σύγκρουση. Μερικές φορές, το να αναποδογυρίσετε τη ζωή σας είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε σαφήνεια σχετικά με την απόφαση. Οι επόμενοι μήνες θέτουν τις βάσεις για να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη αίσθηση κοινότητας για τον εαυτό σας. Αλλά μπορεί να απαιτήσει κάποιες ψυχολογικές και σκληρές αποφάσεις στην πορεία. Εμπιστευτείτε ότι ξέρετε τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σας και ότι το σύμπαν θα σας οδηγήσει τελικά εκεί που πρέπει να είστε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό