20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αποχώρησε με φορείο φίλαθλος του Άρη κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall» για ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι συμπρωτεύουσας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League. Η ατμόσφαιρα δε, ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή με τον κόσμο των γηπεδούχων να δίνουν τη δική τους νότα από την εξέδρα, «πλημμυρίζοντας» μεταξύ άλλων με χαρτάκια το παρκέ του γηπέδου πριν το τζάμπολ.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου υπήρξε ένα ανησυχητικό περιστατικό στις κερκίδες κοντά στο παρκέ. Πιο συγκεκριμένα, ένας φίλος των «κιτρινόμαυρων» φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις του μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην πιεστική ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για λίγα λεπτά κατόπιν ειδοποίησης από άλλους φιλάθλους αλλά και από μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ που βρισκόταν ακριβώς απέναντι, αλλά με καθυστέρηση ένεκα αργοπορημένης αντίδρασης των διαιτητών.

Εν συνεχεία υπήρξε παρέμβαση γιατρού, ο φίλαθλος του Άρης έδειχνε πώς είχε επαφή με το περιβάλλον αλλά εν συνεχεία αποχώρησε με τη βοήθεια, ενδεχομένως για προληπτικούς λόγους. Λίγο αργότερα, το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά μετά από τέσσερα περίπου λεπτά διακοπής. Ο εν λόγω άτυχος φίλος της ομάδας, χειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από το κοινό στο «Αλεξάνδρειο». Μία κίνηση που αφενός αποτέλεσε όμορφη στιγμή, αφετέρου έδειξε ότι τα πράγματα δεν ήταν τόσο ανησυχητικά.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό