29.1 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Αποχώρησε από το γήπεδο η Μίλαν για ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μερικοί παίκτες της Μίλαν αποχώρησαν για μερικά λεπτά από το γήπεδο στην αναμέτρηση απέναντι στην Ουντινέζε, με τον Μάικ Μενιάν να καταγγέλλει πως δέχθηκε ρατσιστική επίθεση  από οπαδούς στην κερκίδα! Το περιστατικό αυτό έλαβε μέρος στο 36ο λεπτό και ο Γάλλος τερματοφύλακας αμέσως ειδοποίησε τον διαιτητή.

Τότε, κι αφού είδε πως ο «άρχοντας του αγώνα» δεν αντέδρασε με κάποιον τρόπο, ο Μενιάν μαζί με μερικούς συμπαίκτες του αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο. Ως συνέπεια, το ματς διεκόπη προσωρινά, καθώς οι δύο ομάδες ανέμεναν εξελίξεις και ενημέρωση από τον ρεφερί.

Μετά από περίπου 10 λεπτά, ο Μενιάν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και το παιχνίδι συνεχίστηκε από εκεί απ’ όπου είχε σταματήσει. Οι «ροσονέρι» ήταν μπροστά στο σκορ από το 31ο λεπτό, χάρις στο γκολ του Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, όμως, μετά τη διακοπή και την επανέναρξη, ο Λάζαρ Σάμαρτζιτς βρήκε δίχτυα στο 42ο λεπτό και ισοφάρισε σε 1-1 για την Ουντινέζε.

Όσον αφορά τα περιστατικά ρατσιστικής επίθεσης, αυτή δεν είναι ούτε η πρώτη και – ενδεχομένως – ούτε και η τελευταία δυστυχώς σε ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό