21.3 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποχωρεί από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης από την Πάτρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας ανακοίνωσε ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, μετά την ομόφωνη απόρριψη των αιτημάτων του από το δικαστήριο για κλήσεις μαρτύρων και ανάκληση προηγούμενων αποφάσεων του δικαστηρίου που είχε υποβάλει.

«Μετά τις ομόφωνες απορρίψεις όλων των αιτημάτων μου έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από την υπεράσπιση. Πρόκειται για μια εμβληματική δίκη και τέτοια προσβολή στα δικαιώματα της κατηγορούμενης δεν έχω ξαναδεί. Ο τρόπος που απορρίφθηκαν, ενώ δαπανήθηκε χρόνος ακόμα και για καφετζούδες… Στερείτε από την κατηγορούμενη τα δικαιώματά της. Επειδή δεν μπορεί να μείνει η κατηγορούμενη χωρίς δικηγόρο, θέλω να ενημερώσω τον πρόεδρο του ΔΣΑ, γιατί δεν έχω αφήσει ποτέ δίκη και να έχει χρόνο η κατηγορούμενη να βρει δικηγόρο πριν της διορίσετε εσείς. Αν δε βρει ,θα δούμε τι θα γίνει, αλλά θέλω να ενημερωθεί ο πρόεδρος του ΔΣΑ» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η εισαγγελέας της έδρας ανέφερε:

«Σήμερα ο συνήγορος ρώτησε πόσες συνεδριάσεις έχουμε κάνει. Έχουμε κάνει 70 συνεδριάσεις σε 7,5 μήνες. Έχουν εξεταστεί 60 μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό. Εξετάζαμε μάρτυρες 2 και 3 ημέρες. Οι μαρτυρικές καταθέσεις είναι τεράστιες. Όταν έρχεται ο κ. συνήγορος και λέει ότι είναι συνοπτική διαδικασία πέφτει σε αντιφάσεις.  Αν δεν μπορείτε να συνεχίσετε πρέπει να το καταθέσετε και μετά το δικαστήριο να αποφασίσει».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό