25.4 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Αποχαιρετίστε το 2023 με ένα σπουδαίο δωρεάν game από το Epic Games Store!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η χρονιά στο Epic Games Store κλείνει…αρχοντικά, καθώς το κατάστημα επίλέξε ως τελευταίο δώρο για το 2023 ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι, το οποίο μάλιστα προσφέρεται για πρώτη φορά δωρεάν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, αλλά για μικρό χρονικό διάστημα και γι’ αυτό καλό θα είναι να βιαστείτε!

Ο λόγος για το Ghostrunner, το action platform των One More Level και Slipgate Ironworks που κυκλοφόρησε το 2020 και ξεχώρισε για το καταιγιστικό και άκρως εθιστικό gameplay. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός μελλοντικού cyberpunk ninja που έχει στην διάθεση πληθώρα ειδικών ικανοτήτων και κινήσεων για να βγάλει από τη μέση τους εχθρούς του. Σημαντική λεπτομέρεια; Όλοι πεθαίνουν (και εσύ μαζί) με ένα χτύπημα, γι’ αυτό υπάρχουν πολλά checkpoints και κάθε χτύπημα θα πρέπει να είναι καίριο και στοχευμένο για να πιάσει τόπο.

Σκαρφαλώστε στον Dharma Tower, το τελευταίο οχυρό της Ανθρωπότητας μετά από μια κατακλυσμιαία καταστροφή. Βρες τον δρόμο για την κορυφή, ξεμπρόστιασε τον τυραννικό Keymaster και πάρε εκδίκηση. Μια τελευταία ευκαιρία για να διορθώσεις την κατάσταση και να σώσεις την Ανθρωπότητα από τον ολοκληρωτικό αφανισμό.

Το Ghostrunner είναι διαθέσιμο δωρεάν έως και αύριο 1 Ιανουαρίου 2024 στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Ghostrunner – [Epic Games Store Link]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό