23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησε τη Γουλβς ο Ότο

Ειδήσεις Ελλάδα

Πρώτο απόκτημα του ΠΑΟΚ για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου αποτελεί ο Γιόνι Ότο. Λίγες ώρες πριν ταξιδέψει για την Ελλάδα, ο Ισπανός αμυντικός αποχαιρέτησε την πρώην του, πια, ομάδα, Γουλβς, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία του φορώντας την εμφάνιση των «Λύκων» με τη λεζάντα να ευχαριστεί το σύλλογο για τα όσα του προσέφερε τον καιρό που πέρασε στο Nησί υποδηλώνει πως είχαν χτιστεί μεταξύ τους πολύ δυνατές σχέσεις.

Αναλυτικά το «αντίο» του 29χρονου αμυντικού προς την πρώην ομάδα του:

«5,5 χρόνια στην ‘αγέλη’. Τι όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ που με αφήσατε να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας, για όλη την υποστήριξη με τους τραυματισμούς μου. Η οικογένεια μου μεγάλωσε εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε αποτελέσει μέλη της κοινότητάς σας. Μια φορά ‘λύκος’ για πάντα ‘λύκος’», έγραψε ο 29χρονος αμυντικός.

Ο Γιόνι Ότο αποδεσμεύτηκε από την Γουλβς και αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το ερχόμενο Σάββατο (27/1) για να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του στον «Δικέφαλο». Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και περίμενε τους «Λύκους» να ανοίξουν τον δρόμο για την μεταγραφή του, κάτι που έγινε την Παρασκευή (26/1). Με αυτή τη μεταγραφή ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας κοιτάει να καλύψει το κενό που υπάρχει στα άκρα της άμυνας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό