18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αποχαιρέτησε με δάκρυα τους φίλους της Ρόμα [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρόμα ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης (16/1) την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της ομάδας. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι παίρνει την σκυτάλη, ως το τέλος της σεζόν.

Ο «Special One» αποχαιρέτησε μερικούς φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι τον περίμεναν έξω από το προπονητικό κέντρο της Ρόμα. Οι φίλοι των «τζιαλορόσι» αποθέωσαν και ευχαρίστησαν τον Μουρίνιο για τα όσα προσέφερε στον σύλλογο και εκείνος εμφανώς συγκινημένος έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες και δέχθηκε την αγάπη τους.

Το «σήριαλ» της αποχώρησης του Μουρίνιο

Τον τελευταίο καιρό γινόταν συζήτηση σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου, με το πιθανότερο σενάριο να λέει ότι θα επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Πιθανόν να έπαιξε τον ρόλο του η ήττα 3-1 της Ρόμα από την Μίλαν την περασμένη Κυριακή. Το απόγευμα της Δευτέρας, οι ιθύνοντες του συλλόγου συζήτησαν για το μέλλον του Μουρίνιο και αποφάσισαν τη λήξη της συνεργασίας τους.

Ο Μουρίνιο κάθισε στον πάγκο της Ρόμα το καλοκαίρι του 2021. Από τότε μέτρησε 138 αγώνες, με απολογισμό 68 νίκες, 30 ισοπαλίες και 40 ήττες. Οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του Conference League τη σεζόν 2021/22. Λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Ζοζέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρόμα , ήρθε η είδηση της πρόσληψης του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην ομάδα, ως διάδοχος του Πορτογάλου.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ντε Ρόσι φημολογούταν από την στιγμή που ανακοινώθηκε η απόλυση του Μουρίνιο. Οι ιθύνοντες των «τζιαλορόσι» τον επέλεξαν, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό