16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποφάσισε να τρώει ωμό κοτόπουλο μέχρι να πάει στο νοσοκομείο

Ειδήσεις Ελλάδα

Κατάφερε να τη «βγάλει καθαρή» για 28 μέρες μέχρι τώρα, και συνεχίζει….

Ένας άντρας ονόματι John έχει γίνει viral στο Instagram και στο Tik Tok, αφού μέσα από ολιγόλεπτα κλιπ καταγράφει «το ταξίδι» της προσπάθειας που καταβάλλει στο να τρώει ωμό κοτόπουλο για 100 ημέρες απλά και μόνο για να δει τι θα συμβεί!

Ο vlogger από την Φλόριντα των ΗΠΑ που ονομάζεται John είναι γνωστός στα social media, επειδή δοκιμάζει διάφορες διατροφικές συνήθειες, με ορισμένες να είναι παράξενες. Παραδείγματος χάριν, έχει δοκιμάσει να τρέφεται για μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο με vegan διατροφή, ή να τρώει μόνο ωμό κρέας.

Σύμφωνα με τη New York Post αυτή τη φορά πειραματίζεται με το ωμό κοτόπουλο και στο διαδίκτυο αναρτά υλικό με τα γεύματα που καταναλώνει. Μέχρι στιγμής βρίσκεται στη 28η μέρα της δοκιμασίας του και αναφέρει πως δεν έχει αρρωστήσει.

«Μου αρέσουν οι προκλήσεις, έχουν πλάκα», είπε για την περίεργη απόφαση που πήρε και ισχυρίστηκε ότι αγοράζει το κοτόπουλο από μια φάρμα δίπλα στο σπίτι του, η οποία δεν χρησιμοποιεί συνθετικές τροφές ή φάρμακα στα ζώα που εκτρέφει.

Έτσι, θεωρεί πως εξαλείφει τον κίνδυνο σαλμονέλας ή άλλων ασθενειών που θα μπορούσε να πάθει από την κατανάλωση ωμού κοτόπουλου.

Αυτή δεν είναι η πρώτη του δίαιτα με «ωμό κρέας»

Ωστόσο αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο John επιλέγει να καταναλώσει ωμό κρέας. Το 2022, δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στο YouTube με τίτλο «Τρώω ωμό κρέας στο Whole Foods κάθε μέρα μέχρι να πεθάνω από βακτήρια». Μετά από 200 ημέρες, προσπάθειας ο παράτολμος φίλος μας τα παράτησε, καθώς όπως είχε πει «όλο αυτό κατέληξε κάπως βαρετο». 

Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν αρρώστησε μάλλον του έδωσε το κίνητρο για να κάνει ένα βήμα παραπέρα με το ωμό κοτόπουλο.

Σύμφωνα με τον John, όλα είναι στο όνομα της επιστήμης: Πιστεύει ακράδαντα ότι η κατανάλωση ωμού κρέατος δεν είναι τόσο φρικιαστική όσο μας έχουν κάνει να πιστεύουμε.

Παρά το εγχείρημα του vlogger, η κατανάλωση ωμών πουλερικών δεν συνιστάται. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων υπολογίζουν  ότι περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι αρρωσταίνουν από την κατανάλωση μολυσμένων πουλερικών κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό