16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αποφάσισε να κινηθεί νομικά για τα αιχμηρά σχόλια στo instagram

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι γνωστό πως είναι πάντα πολύ ενεργή στα social media, όσον αφορά στα κοινωνικά θέματα. Έτσι και πριν από λίγες μέρες, θέλησε να πάρει θέση μέσω κάποιων αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, σχετικά με το θέμα της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας στην Θεσσαλονίκη.

Στο κείμενο που ανέβασε στα stories της, όμως, δέχτηκε και ένα μήνυμα  που έλεγε: «Κράζετε τους άντρες, αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί ποιος θα σας προστατεύει;», στο οποίο θέλησε να απαντήσει δημοσιεύοντάς ένα νέο βίντεο:

«Όπως καταλαβαίνετε, αυτή την εβδομάδα, έχω ακούσει πάλι τα σχολιανά μου για αυτό το βίντεο που είπα τέσσερις λέξεις. Δημιούργησα όλη αυτή την αναστάτωση. Για το παιδί μου έχω ακούσει, για τον έτσι μου… αλλά για το επόμενο μήνυμα που έλαβα, τραβάω κόκκινη γραμμή».

Εκείνο, όμως που την οδήγησε στην απόφαση να κινηθεί νομικά, ήταν το γεγονός ότι κάτω απο την τελευταία ανάρτησή της υπήρχαν δεκάδες υβριστικά και προσβλητικά σχόλια, τα οποία ήδη έχει στείλει στον δικηγόρο της:

«Εν τω μεταξύ διαβάζω τα μηνύματά σας και είστε σοκαρισμένοι και μου λέτε ‘πω πω ποιος τα γράφει αυτά’, ‘πως γίνεται να τα λένε έτσι’. Ανέβασα το χθεσινό σαν αστείο. Δηλαδή είναι από τα πιο ελαφριά που μου έχουν γράψει αυτές τις ημέρες. Αν σας σόκαρε μη δείτε τα σχόλια κάτω από το βίντεο γιατί θα χάσετε την ελπίδα σας για την ανθρωπότητα».

Πηγή: instagram

Πηγή: instagram

Πηγή: instagram

Πηγή: instagram

Πηγή: instagram

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό