20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απορρίφθηκε το αίτημα του Κέρκη για αναστολή έναρξης του πρωταθλήματος

Ειδήσεις Ελλάδα

VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
23.10.2023 | 15:16

INTIME SPORTS

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημα του Κέρκη Σάμου για αναστολή της έναρξης των πρωταθλημάτων της Volleyleague και της Pre league. 

Απορρίφθηκε η αίτηση που είχε καταθέσει ο ΑΣ Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου για αναστολή της έναρξης των πρωταθλημάτων της Volleyleague και της Pre league.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Σύλλογος της Σάμου είχε προβεί στη συγκεκριμένη ενέργεια διαμαρτυρόμενος για το γεγονός ότι δεν του δόθηκε wild card για να αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία μετά τη διάλυση της ΑΕΚ.

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το αίτημά του, ωστόσο ο σύλλογος της Σάμου αναμένεται να προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: “Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ η αίτηση προσωρινής διαταγής του σωματείου ΑΣ Κέρκης Μαραθόκαμπου Σάμου κατά της ΕΣΑΠ και της ΕΟΠΕ, με την οποία, μεταξύ άλλων, το σωματείο της Σάμου ζητούσε και την αναστολή της έναρξης των πρωταθλημάτων της Volleyleague και της Pre league.

Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε νομικά ο Χρήστος Ηλιάδης, την ΕΟΠΕ ο Χρήστος Γρόλιος και τα σωματεία της ΕΣΑΠ εκτός του Πηγάσου Πολίχνης (λόγω ασυμβίβαστου εκπροσωπήθηκε από τον Χρήστο Ηλιάδη) ο Γιώργος Διονάς”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό