20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Απορρίφθηκε η υποβολή παραίτησής του μετά την διαρροή του σκανδάλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλο έχει προκαλέσει στο διεθνές στερέωμα η αποκάλυψη πως ο Σαμουέλ Ετό εμπλέκεται σε σκάνδαλο στημένων παιχνιδιών, σωματικών απειλών και υποκίνηση βίας. Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο άλλοτε άσος μεταξύ άλλων των Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Ίντερ, κατέθεσε υποβολή παραίτησης από το πόστο του ως πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου του Καμερούν, πράγμα που απορρίφθηκε.

Ο Σαμουέλ Ετό παρουσίασε την παραίτησή του στα μέλη του ομοσπονδιακού εκτελεστικού οργάνου, καλώντας τα να κάνουν το ίδιο. Τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής αποφάσισαν να συνεχίσουν τη θητεία τους και απέρριψαν ομόφωνα την παραίτηση του προέδρου», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη τοποθέτηση.

Ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν, είχε ήδη κινήσει υποψίες της FIFA ένεκα της συμφωνίας που έκανε τον Μάιο του 2023 να αποτελέσει πρεσβευτή εταιρείας τυχερών παιχνιδιών. Η παγκόσμια ομοσπονδία φέρεται να έχει στα χέρια της έναν μεγάλο μεγάλο που βαραίνει τον Ετό. Τον οποίο μάλιστα προσκόμισε ο πρώην πρόεδρος της ομοσπονδίας του Καμερούν και προκάτοχος του 42χρονου παλαίμαχου.

Ο ίδιος φυσικά αποτελεί ίνδαλμα, όχι μόνο για τους συμπατριώτες του αλλά και γενικότερα για τους ανθρώπους της Αφρικής και τους γενικότερους φαν του αθλήματος, τον οποίο και παρακολουθούσαν να μεσουρανούσε κατά τη δεκαετία του 2000 ως ένας από τους κορυφαίους στράικερ της γενιάς του, με την εν λόγω είδηση των κατηγοριών να έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό