18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Απορρίπτει η Χαμάς τον ισχυρισμό των IDF ότι τα κέντρα διοίκησής της κρύβονται κάτω από τα νοσοκομεία

Ειδήσεις Ελλάδα

μέλος του πολιτικού γραφείου της Χαμάς αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί του Ισραήλ απότελούν «προοίμιο για μια νέα σφαγή κατά του λαού μας, μεγαλύτερη από εκείνη του Αλ- Αχλί»

Απορρίπτει ως «αβάσιμο» η Χαμάς τον ισχυρισμό του Ισραήλ ότι κρύβει τα κέντρα διοίκησης του κάτω από τα νοσοκομεία της Γάζας.

Ο Izzat al-Rishq, μέλος του πολιτικού γραφείου της ισλαμιστικής  ομάδας, αναφέρει σε δήλωσή του ότι οι ισχυρισμοί του Ισραήλ αποτελούν «προοίμιο για μια νέα σφαγή κατά του λαού μας, μεγαλύτερη από εκείνη του Αλ- Αχλί», κάνοντας αναφορά στο χτύπημα  του νοσοκομείου Αλ-Αχλί, το οποίο ωστόσο θεωρείται ευρέως ότι προκλήθηκε από πύραυλο της Ισλαμικής Τζιχάντ που δεν εκτοξεύτηκε σωστά. 

Νωρίτερα, ο Ισραηλινός Στρατός είχε ανακοινώσει η κύρια επιχειρησιακή βάση της Χαμάς βρίσκεται κάτω από το νοσοκομείο Σίφα, το μεγαλύτερο στη Λωρίδα.

«Περισσότεροι από 40.000 κάτοικοι της Γάζας έχουν βρει καταφύγιο στο νοσοκομείο Αλ-Σίφα, καθώς εκτοπίστηκαν από τους βομβαρδισμούς που έχουν πλήξει έπληξε τα πάντα», λέει ο al-Rishq. «Καλούμε τους ηγέτες των αραβικών και μουσουλμανικών χωρών να αναλάβουν δράση και να σταματήσουν τη γενοκτονία κατά του λαού μας», πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό