22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Απολύθηκε ο Αλόνσο από την Σεβίλλη και έρχεται ο… Ντιέγκο Μαρτίνεθ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Σεβίλλη υπέστη μία σοκαριστική ήττα με 3-0 από την Χετάφε στην έδρα της, έφτασε τα 14 παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις πέρα του Κυπέλλου Ισπανίας και μετά και τον πρόσφατο αποκλεισμό της από την Ευρώπη, το όνομα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ θεωρείται το νούμερο 1 για να καθίσει στον πάγκο των Ανδαλουσιανών.

Ο Ολυμπιακός έλυσε την συνεργασία μαζί του μετά τις «βαριές» ήττες από τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (4-2) και από την Φράιμπουργκ στη φάση των ομίλων του Europa League (5-0) και εκείνος φέρεται πως θα επιστρέψει στην πατρίδα του. Το 3-0 της Χετάφε στο «Ραμόν Σάντσεχ Πιθχουάν» και η 4η θέση στον όμιλο του Champions League που την άφησε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήταν αρκετά για να χάσει την θέση του ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Οι Ανδαλουσιάνοι αγνοούν τη νίκη στα τελευταία τους 14 παιχνίδια και η έξοδος του Αργεντινού τεχνικού ήταν δεδομένη. Έτσι, σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο πρών προπονητής των «ερυθρολεύκων» θεωρείται το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχθεί στον πάγκο και να επιχειρήσει να σώσει την ομάδα, που βρίσκεται στην 16η θέση της La Liga.

Υπενθυμίζεται πως ο Μαρτίνεθ είχε σημειώσει εξαιρετική παρουσία εκεί με την Γρανάδα προτού έρθει στον Ολυμπιακό, έχοντας αγωνιστεί και στο Europa League μαζί της, αν και στη συνέχεια το αποτυχημένο και σύντομο πέρασμά του από την Εσπανιόλ δεν άφησε καλές εντυπώσεις…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό