16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Απολογία» Μέσι για την απουσία του από το φιλικό με Χονγκ Κονγκ

Ειδήσεις Ελλάδα

Την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στο MLS πραγματοποιεί η Ίντερ Μαϊάμι, η οποία έχει ως στόχο την κορυφή στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ. Η ομάδα των Μέσι, Σουάρες, Άλμπα και Μπουσκέτς, κάνει ταξίδια σε χώρες της Ασίας, προκειμένου να παίξει φιλικά.

Το πιο πρόσφατο που έδωσε η Ίντερ στο Χονγκ Κονγκ, ήταν σαν event για τον Λιονέλ Μέσι, με τον κόσμο να αποθεώνει τον Αργεντινό τόσο πριν το ματς, όσο και όταν πήγανε στο γήπεδο. Ωστόσο ο «Πούλγκα» δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους, ζητώντας πίσω τα λεφτά τους.

Ο Αργεντινός, μίλησε για τον λόγο που δεν αγωνίστηκε, αλλά και για το αν θα παίξει στο προσεχές φιλικό της ομάδας του με την ιαπωνική Βίσελ Κόμπε.

Διαβάστε όσα είπε: 

«Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο, μπορούν να συμβούν πράγματα σε κάθε παιχνίδι, μπορεί να έχουμε έναν τραυματισμό. Αυτό συνέβη και σε μένα. Δεν μπόρεσα να παίξω στον αγώνα του Χονγκ Κονγκ και ήταν κρίμα γιατί πάντα θέλω να συμμετάσχω. Ήθελα να είμαι εκεί, και ακόμη περισσότερο όταν επρόκειτο για αυτούς τους αγώνες, όταν ταξιδεύουμε τόσο μακριά και ο κόσμος είναι τόσο ενθουσιασμένος για να δει τους αγώνες μας.

Ελπίζω να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και να παίξουμε άλλο ένα παιχνίδι και να μπορέσω να παίξω, όπως κάνω όποτε μπορώ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να συμμετάσχω. Η αλήθεια είναι ότι αισθάνομαι πολύ καλά σε σχέση με λίγες μέρες πριν και ανάλογα με το πώς θα πάει η προπόνηση θα μπορούσα να παίξω την Τετάρτη. Αν είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να αγωνιστώ, αλλά αισθάνομαι πολύ καλύτερα και θέλω πραγματικά να παίξω».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό