17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απολαυστικός Giannis – Διένυσε το γήπεδο με μία ντρίπλα και κάρφωσε θεαματικά []

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα λόγια είναι περιττά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «greek freak» χρόνο με τον χρόνο είναι όλο ένα και καλύτερος και αποδεικνύει σε κάθε αναμέτρηση, γιατί είναι ο ηγέτης των Μπακς.

Κόντρα στους Νικς, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στο Final Four του In-Season Tournament που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας.

Μέσα σε όλα, δεν γινόταν να μην έχει ο ίδιος τη δική του προσωπική στιγμή. Τι έκανε για να γίνει και πάλι highlight και να τον απολαύσει όλο ο μπασκετικός κόσμος;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πήρε την μπάλα και με μία μόνο ντρίπλα, διένυσε 22 μέτρα και κάρφωσε εντυπωσιακά στην αντίπαλη ρακέτα. Μία φάση που προφανώς, μόνο από παίκτες του δικού του επιπέδου μπορούμε να δούμε.

Αυτή ήταν και η κορυφαία φάση του αγώνα, με τον κόσμο στο Twitter να αποθεώνει τον σούπερ σταρ του Μιλγουόκι για την ενέργεια που έκανε.

Ο Giannis από την προετοιμασία της ομάδας του, έχει δείξει ότι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και πως έχει όρεξη για διάκριση. Όχι ατομική, αλλά συλλογική. Με την προσθήκη του Ντέιμιαν Λίλαρντ, οι απαιτήσεις στους Μπακς είναι υψηλές και στόχος είναι η πρωτιά στην ανατολή και σε επόμενη φάση, η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό